Granate bačene u centru grada
0
Šestero mrtvih, 123 ranjenih u napadu u Belgiji
Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zbog cega nema rijeci terorist u naslovu a ja nije musliman sigurno
Vjerovatno još nisu otkrili identitet napadača, pa stoga ne mogu dati tačnije podatke. Ako je Abu Hamza bacio bombu, okarakterisaće se kao teroristički napad, a ako je neki Johansen onda će biti da je budala.
@bosanceros hoce li sada bosnjacke izbjeglice iz belgije nazad majcici bosni ili ce i dalje pljuvati po evropi iza montora ali ipak ostati u izbjeglistvu hehehe-----------evo da ti odgovorim papak jedan: u belgiji nema vise izbjeglica, to je bilo do 2000god a nastavicemo svi pljuvati gdje god hocemo jer je to nase pravo. i za kraj NIKAD necemo se vratiti majcici bosni jer je bosna jedna velika selendra aj zdrao papcino
\'\'vi ste krivi za sve\'\' Pravi si sljedbenik ideologije Njemacke \'30tih i \'40ih 20og vijeka. FUJ!
Da je musliman, bio bi terorist. Al pošto je kršćanin- on je kriminalac ili duševni bolesnik!!! Takva je zapadna evropa i SAD.
Odbacujemo svaku mogućnost da se radi o terorističkom napadu ...
Kad nije musliman onda nije teroristicki napad neko nezadovoljnik koji nije uracunljiv. Fuj EVROPE. Dabogda se raspala u 100 drzava.
Ma da Brevik je cvijecka, inspiriran R. Karadjichem i geno/cidom Tristan iz Holandije koji pobi ljude u centru Alphen prije 6 mjeseci (skoro identican slucaj, samo porijeklo pocinioca nije) je cvijecka, ovaj iz Italije cvjecka, onaj sto \'08 ubi u Belgiji strankinju i djete koje je cuvala plus jos par ljudi,ma cvjecka, gdje ce krscanin katolik to uciniti, Holandjanin sto je pokusao ubit kraljicu i njenu familiju i usput pobio ljude koji su bili na proslavi, ma ruzica jel da..... sve je njih nagovorio neki muslim, ma i one katolicke oceve pedere su muslimani nagovorili Ma daj bjezi Ampak djubre jedno licemjerno!FUJ, USLJO PRLJAVI!
zaboravi stavit @, namjenjeno za \'\'ampak\'\' i njegovi istomisljenici.
Ovaj Nordin (ne Nurudin kako jedan katolik ovdje na forumu namjeno pogrijesno pise) je rano izgubio roditelje. Odrastao je u foster-familijama, kod Belgijanaca, nije govorio Arapski i nije bio musliman (iako su mu pokojni roditelji to vjerovatno bili). Malo info, da ne spekulirate vi koji ste toliko zapeli za covjekovu vjeru, koju uopce nije ni imao. (O da, kod vas Balkanskih krscana to nije moguce, kak ce bit iko bez vjere, ma da vjera je po vama urodjena, ignorantni primitivci ste!) 4 ljudi preminulo, 15-godisnji Mehdi (gle ovo, musliman!), 17-god. Piere, 17-mjesecna Gabriel, i jos nepoznata cistacica, preko 100 osoba ranjeno, od njih dio muslimani (jao, zar je moguce misle nasi Balkanski \'\'krscani\'\') jer je ipak Liege grad pun stranaca, i centar takodjer bio pun stranaca tog momenta, mozete vidit na snimcima. Ne to vama nije vazno, vazno je da je druge vjere covjek pa da mozete svoje susjede u BiH da krivite i da se vrijedjate medjusobno! Fuj!
Ej Ampak, jucer je ITALIJAN KATOLIK EXTREMISTNI ubio 2 i ranio par osoba sto su crni! Jeli to ima veze sa tobom jer djelis s njim vjeru (no mislim da imas i slicne ideje kao ovaj Italijanski ubica)? Pa sta ako je Nordin Marokanac ili musliman? Takodjer je 15-godisnji Mehdi, kojeg je jucer ubio na licu mjesta musliman. Znam da se sladis sto je ubica \'\'musliman\'\' (ma da ne znas sigurno, u Magrebu ima i nemuslimana, ovo je Berbersko prezime, nije Arapsko) ali ovo nema veze sa Bosnjacima. Slucaj u Italiji je religijski i ideoloski inspiriran, ovo sa Nordin (ne Nurudin!) nije, vec je akt kriminalca, dilera, koji sa vjerom ili nekom ideologijom nema veze. Ovako se slicno desilo prije pol godine u Holandiji, i pocinitelj je bio Holandjanin. Nema veze sa religijom, vec sa bolesnim i kriminalnim umovima .
Moramo se pomiriti sa cinjenicom, da kada musliman uradi nesto uzasno on je terorist, a kada (isto tako) nesto uzasno uradi neko druge vjere (zidov, krscanin, ili bilo koje druge pripadnosti) on je \"...muškarac naoružan granatama i kalašnjikovim počeo pucati po ljudima...\", \"...napadač...\" te se dalje navodi (u tekstu) da: \"Belgijeske vlasti odbacuju da je riječ o terorističkom napadu.\", a povrijedeni su mnogi, poput: \"...ljekari se bore i za život 18-mjesečne bebe.\". Mevlid barem nikoga nije ubio. Ne branim Mevlida, niti stajem na njegovu stranu, ali na stranu muslimana, svakako. \"Karachi Post izvještava da je napad povezan sa slučajem ubistva iz časti.\", ipak, ubistvo je ubistvo, bilo iz casti ili ne, niko nema pravo uzeti neciji zivot u svoje ruke, te takve osobe zestoko osudjuem. Da je musliman, ne bi ih bilo briga da li ima kakvih problema ili je ubio neduzne ljude iz \"casti\" (kao sto gazu), jednostavno bi ga proglasili TERORISTOM! Nazalost, U TAKVOM SVIJETU ZIVIMO
Sto ne pisete i o slicnom dogadjaju danas u Florance.....razlika je sto je pocinitelj Italijan right wing extremista a zrtve crnci...
Javili su da beba od 17 mjeseci nije prezivila. Koji idiot pica na neduzne ljude, pogotovo na djecu?! Nije ni isl. ni krs. tero-rizam! Ovo je terorizam KRIMINALCA, obozavatelja oruzja! Ovaj covjek je bio tezak kriminalac, dilovao oruzje, drogu, bio u zatvoru zbog toga. Nedavno pusten. Zrtve su i muslimani i krscani i svi koji su se nasli na mjestu. Nije birao! Tuzno, grozno, a vi se ovdje prepirete i vrijedjate!
krstasnski terorist !!!!!
Eto kršaškog te.r.orizma
Nešto naglo sklonište vijest sa naslovnice, a i novih komentara nestade otkako se dozna da je i d i o t koji je pucao Marokanac musliman???