Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel se i ovaj cin naziva terorizmom ili samo to pika ako je musliman ubica
Da je napadac muslim ovako bi glasio naslov: \"Sest mrtvih u teroristickom napadu u trgovackom centru, mrtav i terorista\"
k.r.s.c.a.n.s.k.i_ t.e.r.o.r.i.s.t
HEJ TI MM MOZDA TI JE OVO BILA TVOJA MAMA
Ma sad ce oni obavijestiti siroke narodne mase da je ubica skoro presao na islam i krenuo u Dzihada, a uskoumni puk ce to da prihvati zdravo za gotovo i miran zapad! Pu djubar jedna!
Nemoguce! Kako ovo da se desi kada je u Holandiji ilegalno nosenje oruzja?
Predlažem Sarajevo-x da malo promjene ovaj skrip koji sakriva vjesti. Dobro je došla promjena da se ne čitaju gluposti raznih frustriranih likova, ali bi možda bilo bolje da se algoritam bazira na razlici između pozitivnih i negativnih glasova nego što je samo na broju negativnih. Npr. umjesto da već sa 10 negativnih bude uklonjen, treba se pojaviti čim razlika između pozitivnih i negativnih bude manja od 9. Sad su sakriveni i komentari koji imaju 40 pozitivnih a 10 negativnih glasova. Nije teško, dvije linije koda...
hocemo se kladiti da je napadac musliman ?? pa sta ces imao je pravo, bice netko mu buli naplatio kaznu za nakaznu odjecu.
hocemo se kladiti da je napadac musliman ?? pa sta ces imao je pravo, bice netko mu buli naplatio kaznu za nakaznu odjecu.
Najmanje najmanje je novo najmanje, od sada se ne piše najmanje nego najmanje najmanje
Doselili se ludjaci i u Nizozemsku
u tako otvroenom drustvu i olicju liberalizma da se desi nesto ovako. ovo upucujem onima sto svaki Boziji dan pljuju po Bosni kako smo najgori na svijetu. Sranja se svugdje desavaju bez obzira gdje ste, danas je nazalost ovu potvrdilo bez ikakve potvrde 4 zivota.
opet ništa o međunarodnom velesajmu u mostaru. ni jedne riječi o devetnaestoj objetnici HRVATSKOG VJEĆA OBRANE,hrvatskoj sastavnici oružanih snaga bosne i hercegovine.
CIONISTICKA POSLA
sa-x 2 put ste za redom spomenuli NAJMANJE NAJMANJE ! ;) A poginulim nek je lahka crna zemlja!