Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amina, sretno. :)
Jel to iz Tešnja, to mora da valja! :)
Samo naprijed djevojko, Finska je izuzetno lijepa zemlja, imao sa cast raditi u toj zemlji, ali me povukla zelja za BIH i vratim se da sam bogdom ostao, sve kontam bit ce bolje, sad mi stvarno nema druge nego bjezati iz BIH stanje je haoticno !
Kakav cvijetic moras biti da 16 godina postanes politicar?
Samo nastavi se boriti kroz život, nedaj nikom da ti pamet soli jer nemaš potrebe da se zamaraš sa tim! BiH je uz tebe :)
zalosno je sto omladina mora da ide odavde da bi nesto postigli.
U potpunosti se slažem sa tobom :)
Samo naprijed curice. Ti si dokaz da smo mi nadprosječno inteligentan narod. Ne samo ti. Mnogi su se dokazali, uspjeli su se dokazati, nažalost samo van granica svoje Države. Kakva nam samo pamet odlazi i kakvo bogatstvo nam se odlijeva? Politika ove držaavae ih je sve rastjerala. Boje se vladajući za Vlast! Bole se bogatih umova.
...nie do vlasti, no do mentaliteta...onog prokletog, zavidnog, koji bi svaki uspjeh da svuče i sroza u blato osrednjosti, lijenosti, nerada i šupljeg pametovanja...prokletstvo sitnih duša i još sitnijih mozgova.
Nije vlast od boga nego je narod bira pa se nadopunjuju. A ovdje vlast ne bira "osrednji" narod nego dno dna morala i intelekta. Vidi se po strankama koje furaju goli nacionalizam - i stalno su na vlasti. A nacionalizam nije nista drugo nego pokusaj pravdanja narcisoidne sebicnosti (a i svake druge moralne falinke) neznanjem i strahom. "Ja sam SUPER jer sam te i te nacionalnosti i zato me svi mrze jer sam bolji od njih jer oni nisu iste izmisljene nacionalnosti kao ja." No sta ocekivati od naroda koji je do prije Drugog Svjetskog Rata bio funkcionalno nepismen? 80% nepismenost bila. I to ona... stara. Gdje si bio pismen ako znas abecedu. Djedovi nam se nisu znali potpisati dok ih Tito nije natjerao da nauce slova.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
amina duvaj ga
http://www.24sata.hr/news/finski-obrazovni-sustav-jedan-od-najboljih-u-svijetu-zasto-390967
amina sve najbolje ti želim
Švedska narodna stranka a u Finskoj?! Kako je to moguće?
Čisto informativno, Finska je dvojezična država u kojoj su minoritet Šveđani i Švedski jezik.
Malo nas je al' smo dobro raspoređeni...
Tuzno je kad 16-godisnja djevojka zeli da se bavi politikom. Narocito u zabokrecini zvanoj EU. Tamo su veci klimoglavci od onih u Sjevernoj Koreji.
Ja sile i političara :D Sretno ti bilo djevojčice u karijeri i da napraviš nešto ali ovaj članak je obično predškolsko laprdanje.
Ovo bakirova familija, bolje u politiku nego poso traziti :)