Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro sad McCain...jel ti malo bilo jedno zarobljeništvo?Jel i sada misliš,da ste bili u Vietnamu u pravu...pa pobili ste sve živo u ime demokratije i antikomunizma...ovi te neće ostavit na životu,ako te ščepaju...
Kako je moguce pa zar dzihadlije vehabije nisu u ratu sa amerikancima , TALIB ovdje prica priču kako su oni protiv i amerike i arapskih kraljeva mislim tih mocnih vladara a ovamo se sastaju i naoruzanje primaju .....
talib i vehabije i jesu protiv amerike i arapskih kraljeva i taj njihov fanatizam nato koristi za svoje potrebe. bolje je da oni unište siriju nego da šalju svoje ljude. americi svakako odgovara da i što više vehabija pogine tamo kako bi ih manje imali u svojim zemljama. natou je cilj vojno i ekonomski oslabiti arapske zemlje kako ne bi bile prijetnja izraelu libiju, irak i egipat su ekonomski uništili, sad je na redu sirija, pa iran. vehabije su im došle super, usadili su im mržnju prema šiitima i sad samo gledaju i smiju se dok ljudi u siriji ginu.
Džaba vama oni geopolitičari sa advancea i njihove analize kada ste vi prirodno glupi. Daljnji događaji će sigurno pokazati ko je na čijoj strani. Samo,ja još nisam čuo da je odavde iko otišao da se bori za Assada? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Smrt fašistama iz NATO-a, Amerike i EU !!!
sotona dolazi na mjesto grijeha. fuck off nato, ćifuti i bradonje. long live syria.
na crnce si zaboravio...
ne kontam što si htjela reći
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa gdje ćeš golobrad pred sirijsku opoziciju!!!!!!
...lobby boy :)
...da dopunim "pay and play" senator...ovakvih je pakoli 50-ak "donirao"...i eto ga, kosova "neovisno"...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)