Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini rat koji se vodi protiv djece, da što više poubijaju, da onemoguće rađanje ... kakve su to životinje i demoni...
SATANISTI iz zlocinacke WHO pokusavaju vratiti izgubljeno POVJERENJE prevarenog stanovnistva planete Zemlje koristeci GENOCID nad Palestincima. Laznom EMPATIJOM varaju NASAMARENI Narod. 17 MILIONA ljudi, ubili su direktno vakcinom mRNA, a broj je 3x17 miliona. Kod mene KOMSILUK decimiran, mozdani, srcani, leukemije i ostala ina maligna oboljena! WHO - ZLO i NAOPAKO!
Pa hahahahahahaahahahahahahahahahahahha
procitas vecinu komentara i onda ti bude jasno kako je rat ovdje mogao biti onako krvav i sa onolikp gihilnih zrtava. U komsiluku sukrvolocne zvijerikoji dobiju erekciu kad procitaju da negdje ginu ljudi.
I kao Generalni sekretar UN ne možeš ništa, jer te cionisti kupili davno....
Kad vidim komentare, onda me i ne cudi sto Izrael u ovakvom svijetu moze da radi sta hoce. Vecini ovih komentatora (nebitno jesu li za Palestinu ili Izrael) kao da je vrana mozak popila.
Nije mi samo jasno kako ovaj levat uz Daniel Day Lewisa nema najvise oskara za glumu. Kad se sjetim njegove uloge u farsi COVID Vakcina prvi drugi treci i cetvrti dio, trebao je dobiti oskara za svaku. Kako je covjek uspio uvjeriti dobar dio svijeta da je svaka u tom momentu bila neophodna, SVAKA mu cast.
Koga smo trebali slušati? Nepismene ljude ili kvazinaucnike? Uspio je uvjeriti jer su to bile cinjenice. A da se cinjenicama teško bore je opcepoznato kod antivaksera…Samo kad vidim ko su sve antivakseri onda mi mrak padne na oci.
@vakah - # PRATI NAUKU, a NAUKA za vrijeme pLandemije bio je NADRI Dr ILL GATES, necovjek prefinjene gestikulacije i prevarantskog pedigrea, Nas spasitelj i fill-antrop! ( *fill-antrop, FILL - NAPUNITI, ANTROP-COVJEK ), a i jesu ih vala NAPUNILI, sreca pa je narod savjestan i odgovoran pa se sam dole namaze VAZAELINOM, a ja se i sam naguzim, ipak su to dusebriznici!
Bitno je da svjetski mediji o tome vrlo malo ili nimalo ne pišu. Nema u medijima, nije se deslio ( a genocid se tamo vrši) ! Ali su nas zato sa korinom ubili svaki dan. Otišao je ovaj svijet u neku stvar...
Suze niz leđa im idu
Ko ovog Eritrejca jos ozbiljno shvata?
Laze ker nije mi zao
Cionisticka arogancija (ne samo izraelska, nego i onih u SAD-), bi mogla dovesti do raspada UN-a i svjetskog sigurnosnog sistema. Slicno onome kad se raspala Liga naroda pred drugi svjetski rat
👹🇮🇱☠🇮🇱👹🇮🇱☠🇮🇱👹🇮🇱☠🇮🇱👹🇮🇱☠🇮🇱👹
Svaka organizacija je 0,ako Amerika nece da stane necemu u kraj.Oni jedini imaju muda da udare sami na pocinioce bez icijeg odobrenja
Popisam vam se na zapadnu vrijednost, kulturu, civilizaciju. Najvece zlo ste. Dozvolili ste zvijerims, sadistima da se izivljavaju na djeci. Popisam vam se na humanizam, renesansu i humanitarno pravo. Zabraniti i ukinuti te predmete.
Halo seljak, nisu ti humanizam, renesansa, humanitarno pravo, kultura i civilizacija 'zapadne vrijednosti'. To su univerzalne vrijednosti, koje su rezultat napora cijelog svijeta.
99000. pseto. Kuja te okotila. To su vase vrijednosti. Islam je vjera spasa.