Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta sad ovi hoće iz ove nekakve ublehaške organizacije vijeća evrope?! Totalno nebitna organizacija koja prodaje maglu, kao i OSCE i OHR. POSAO ZA NEHLJEBE!!! Eno se nehljebi uvalili u importane centar pa razrađuju politiku u tančine a svi drogirani. BJAŽŽŽIIII od šuplje priče!
Sad' hoće da se djeca prestanu sunetiti hhhh. I to im smeta :D
Obrezivanje kao medicinski zdrav obicaj za muskarce je ne prihvatljiv a brisanje guzice poslije velike nuzde umjesto pranje iste je naravno opce prihvatljiv....gospodo hebala vas vasa kultura...