Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...nato je servis američkih interesa, dobro implementiran u europski strah od rusije. fer sporazumom europe i rusije, nato postaje suvišan i do kraja demaskiran.
tačno ... osim što je u stvari suvišan od raspada varšavskog pakta
Amerika je svakako najvise finansirala NATO, sto bi to njoj trebalo. NATO se koristio iskljucivo za promjenu svjetskog poretka. Nesto slicno Fasistima, ako nije isto.
"situacija s bezbjednošću se dramatično pogoršala zbog Rusije i nestabilnosti na Bliskom istoku i sjeveru Afrike." Pa ta situacija se i pogoršala zahvaljujući NATO-u. Stoltenbergu mislim da se ti najviše brineš za svoje radno mjesto. Ako se ukine NATO moraš tražiti 2. posao. Ne prosipaj nam ublehe.
Prpaaa
Nije Rusija nikakva sila da bi se Evropa morala plasiti. Ima samo grlatog Putina velike reklame i gomilu nuklearnog otpada iz vremena SSSR-a s kojim plasi svijet. Vjerovatno bi se samo oruzje raspalo pri startu i najvise kostalo bas Rusiju.
Razjebi nato,povuci snage sa Bliskog istoka,Razjebi EU,pusti zemlje nek se razvijaju od svoji prirodni resursa i rjesen problem zemaljskog klikera
i Tursku
@damiRural Tacno ali kad sagledas stvari realno TURSKI NAROD bi se volio izvuci iz USA okupacije,ali nemoze,najvece svjetske baze USA su u Turskoj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
NE bih htio da ispadnem ekpert za sve ko akademij Tunjo, ali NATO je osnovan kada je RUsija krenula gaziti evropu, koju je mogla zgaziti ko pikslu. Danas od evrospkih država samo Francuska ima nuklearno naoružanje, a da li ona može osiguravati evropu, i da li će se Eu početi naoružavati, ostaje da vidimo. Inače EU mi danas izgleda slabašno , pogotovo nakon 2011. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/WEU_Map.svg/680px-WEU_Map.svg.png
ma nek ide sve u 3 pi4ke materine ..
ako jedan čovjek (pa bio on i predsjednik usa) može dovesti do toga da se priča o raspadu saveza, onda ga ponjajke ... i savez i one koji su u njemu
ma koji raspad? prije ce se raspasti covjecanstvo no nato, trupavko baco suplju zbog pozicije.
@zamalopenzija danas s ove tacke da bi isao u svatove moras imat vlastiti .. da prostis, nekad ste isli s nasim jer ste politikom bivse drzave dobili moj. heljp za moj. da proste oni koji citaju jer g-din zasluzuje cak i gore.
@zamalopenzija mali tu silu sam spoznao tih godina, ko pticice, ti nisi nikada bio ni to.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja sam AMEL CURIC rodjen 7 augusta 1980 , muzikom sam se poceo baviti 1988 , na pocetku sam volio hamroniku i sevdalinku kao i svaki bosanac. Nakon rata bio sam clan nekoliko nebitnih bendova , s kojima sam nastupao u orasju i gracanici , pobijedom u finalu na OBN zapoceo sam svoju karijeru , ostalo sami znate , ostalo je legenda ! vas AMEL CURIC ! MOJ MOTO JE , AKO MOZE SARAN MOGU I JA !
@LedZeppelin dobro je bilo , ja i hary malo zamezili , nije lose , koka uvjek ima kad sam ja tu ;)