DW video dana
0
Sedmorica protiv ambrozije!
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ambi Da, moze tako da djeluje... Kod mene je slican slucaj. Nekada prodje za 2-3 dana, nekad traje mjesecima (mislim na zaru). Vecini ljudi traje kratko, par sati.
kupi autan.... i ignorisi seljacinu iznad mene
Nisi probala mog komarca, taj dize iz mrtvih
alergije su posast ovog vijeka.... svaki put kada vidim osu premrem od straha, ujed komarca, doslovno odbolujem... uzas :(
dobrosi prosla. ozbiljno. a ostali, nadam se da necete imati susret sa tom biljkom.
@svasta ko zna:))) ali krasta na nozi i to ne mala,bila mi na nozi par mjeseci!? ako su nam takve zare onda smo bas u problemu...;-)
@ambi To je bila zara :) Ubila si pogresnog covjeka! mislim biljku :)
Mene je opeklo prosle godine po nozi i fleka ,kao kod opeklina, je bila vidljiva par mjeseci . Cak se i ove godine fleka pojavila na suncu.Biljku sam prepoznala i po preporuci jedne starije zene zalila sa zivim sircetom i sutradan je bila sbiljka vec suha. Na istom mjestu ove godine , umjesto da je ima vise , nije je bilo nikako.Mozda moje iskustvo nekom i pomogne.
Je li ko probo caj od ambrozije