Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glupi i zatupljeni narod. kakvi su vam to komentari "uzimaju pare od djece"?! cisto i nevino srce zna da je nesto najljepse pomoci drugom u nesreci, a ne pomagati iz interesa. sramite se!
Nije ovo djetetu samo palo na pamet. Mogla ga je mati puknut' po glavi i reći mu "ne budali", ali nije. Podržala ga je, sigurno zato što ga je sama tako odgojila i to je za svaku pohvalu.
Ljepše bi zvučalo da je rekla kako su sve vjere jednako nebitne..
Pokvariće njega odrasli ko što givikt pokvare!
Kasica-prasica. :) Srce malo. Da pomogne. I pokaže.
a jel bila halal kasica prasica ??
E to je glavno pitanje. Nemam odgovor. Javiće nam preko televizijona.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
toliko mlad a tako pametan. nisu ga odrasli uspjeli jos pokvatiti
...mali idealista. čista dječija duša koja će odrastanjem spoznati sa koliko pogani je okružena u svijetu oko sebe.
možda će mali u popove druže komislave.
...da. vjerski službenici kao pojam "moralnosti". božje sluge na našoj grbači. jel se iko pito št abi falilo bogu da im daje plaće, ipak im je on ceo?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)