Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je mjesto gdje se mogu realizirati....bas kao njihovi heroji iz agresivnih video igrica koje su igrali i dan i noc. Ta djeca su se potpuno otudjila od realnosti. Koja religija i politicki ciljevi, koji bakraci. Veze oni nemaju.
ma nece ovaj dugo svakako.. :D
Eto sad su se baš sasrali...pa budale jedne da hoće amerikanci za dva dana bi vas mogli uništiti, al nije im to u interesu jer im vi služite za propagande. Da ti se hoćeš vratiti kući i svoju majku paziti jer i pod njezinim nogama je dženet...
tako je..ispade ovih likova koriste amerikance kako bi opravdali svoje napade i planove pred publikom
Pusi te mi k**ac , sve neke vijesti objavljujete nigdje ni snimka nema
Allah je najveci ! Islam ce pobijediti !
čitaj, uči, tragaj za istinom, imaš vremena ...
Amerika ima Ogromnu vojnu masineriju,ulaze stotine milijardi dolara u svoju vojsku svake godine,ta vojska ne moze samo sjediti kuci "neproduktivna" Oni MORAJU ratovati sa drugim zemljama i sa "teroristickim" organizacijama koje su sami stvorili,da bi imali razlog za infiltraciju( ubacivanje) u zeljene drzave I pljackanje svega sto im drago.
KLIX JA BI STVARNO DA VJERUJEM U OVO ,,AL NEMOGU OD SMJEHA SVEGAM,,,,
Gledaj americkog oruzja na videu
e,jesi junacina , prvo se kaze kud ides ,jos mu trebaju pelene jadnik.
A kao da iste nisu Amerikanci napravili sve ato se rado negativno u svijetu potice od njih. Ludo po zivi samo do kada ce ko zna???? Moze biti i on hoce da ppgine na Allahovom putu kao sehod, samo ko im prosipa to Allah takve ne voli...... Samo su kriza i strahota....
Sta bi sa Al-Kajdom? Sta bi sa najopasnijom teroristickom organizacijom na svijetu koja je navodno imala spavace po citavom svijetu koji jedva cekaju da se aktiviraju i naprave teroristicki napad? Sta bi sa tom Al-Kajdom? Odjedanom NESTADE,vise nije prijetnja glupom narodu. Elita je za vas ODLUCILA da Al-Kajda je dosadna organizacija koja vise nemoze da prijeti svjetskom miru. Sada vam prodaju price o IDIL-u. Eto kako Elite izmislja nove problem,nove babaroge,nove teroriste. Sada terorista od 17 i 22 godine predstavljaju prijetnju citavom svijetu. Koje ste vi budale.
Kako to da bas nikad ne prikazu video. uvijek nam ispricaju sta je u videu al nikad ne pustaju njihov sadrzaj da i mi vidimo, zasto? Neko moze objasniti?
Teski hajvan. Nemoze se zapad na taj nacin poraziti glupane...
Debil, citav zivot bio pred njim, imao mogunost da postane neko u zivotu, da nadje zenu, dobije djecu, familiji da dobije i on debil otisao da se bori za neato a ni on sam ne zna sta. Kastrirat' odmah !!!!
a da ga vidi babo..................
guzil' se sta mali?
14 puta sedmicno :))))
ma yebo budale...nego, kako je samo lijepa ova sanja dolezal...bas se drzi a ima 50....
dok ne stavimo svoju zastavu na bijelu kuću... hahahahahah i kad odere u raj raznesenih muda čeka vas 70 hurija... što je babi milo.. jel tako... idioti...