Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kme, kme. Visoki predstavnik ne radi onako kako mi hocemo. Izgleda da pojedinci misle da je uloga OHR da snagom megdjnarodnog autoriteta nametne ono sto iskljucivo bosnjacka politika zeli. Ostali se mogu sloziti ili nestati. OHR ima zadacu sprovoditi Dejtonski sporazum, a on predvidja malo drugacija rjesenja od zelja politickog Sarajeva. Bilo kome pravo ili krivo, to je tako
Zašto se Bošnjaci stalno mogu bratimiti s braćom muslimanima po svijetu, a Hrvati ne mogu s braćom katolicima?
A hinje podkopqvaju uvjek šmita treba otjerat u pravu je dodik smit je uzp igrac to definitivno stoji
Nije BiH ono što kažu muslimani, slično kao što Juga nije mogla biti ono što su htjeli Srbi. Ako hoćete da bude sve po vašem, jednostavno odcijepite svoj dio i gotovo.
U pravu ste. Nije logično da finansiramo kriminalce koji uništavaju državu ..
Bravo her Schmidt vidi se da morate osvjedociti svoje odlikovanje od Hdz I nastaviti politiku uzp-a,jeste li pitali Plenkovica kada ce izruciti ratne zlocince koji se kriju u Hr nasem sudu Jo’s vam Fali poglavnik Covic I fasisti su na okupu
sve su to masoni koji nam kroje sudbinu a mi ko telad blejimoni čekamo kao i 92. pa kad nas tamne opet čekamo da nas brane, pa kad se završi rat čekamo pravdu. NEMA TOGA IMA BRANI SE.
Sve sinhronizovano,nista ovdje nije slucajno. Priblizava se 9 Januar i najavljena proslava,parade,gosti,manifestacije,koncerti. Hrvatska i Smit lukavo cekaju da preko srba dobiju priliku za ono sto su oni zamislili i godinama lobiraju.Smit ce malo naruziti Dodika i to ce biti to.
TESKO I OVIM BOSNJACIMA DANAS IM PASE SCHMIDT SUTRA NEPASE DODIK IM DAJE DRZAVU 23,%NE PASE IM A MOGLI BI DA RADE KAKO HOCE DA NAPRAVE DA IM BUDE LIJEPO I MIR BI BIO.
Ma nemas ti pojma sta uopste pises
Dok god je ovdje netko tko se zove visoki predstavnik i tko je iznad parlamenta ove države, ovo nije država, nego protektorat, toga trebaju biti svi svjesni, dakle ovo je ono što mu u konačnici i želimo, jer ako oni odu, što onda.
Pa sta se bunite vi hocete strance da vam donose zakone i politicke odluke
Koja budaletina može sastaviti ovakav pamflet?
Ide izborni po zelji Covica, dok ce TROJKA s DRITANOM pricati kako nije uredu da Bosnjaci biraju Hrvatima predsjednika.
1991 je napravljen sporazum Karadzic Filipovic kojo bi nas uveo u EU. Odbijanjem sporazuma doslo se dovde gdje smo danas.
Sve Schmidtove odluke dolaze iz ladice HDZ-ovog stola susjedne države Hrvatske!
Usrani Svabo.
Hahahaa pa zato je i postavljeno to katolicko govno