Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ove sve Saudijce protjerat u PM nek idu i nek jedu g.o.v.n.a. nekom drugom. Sve su to arapska posla
BOLJE DA NAS SMATRAJU TURCIMA NEGO ZAOSTALIM ARAPIMA SVE SVE SAMO STO DALJE OD ARAPA
ma sudac neka klepa svoju mamaru a i vi svi koji se lsazete sa ovim sypkom od sudca!!!!!!!!
molila bih gospodu sa ovog portala,po mogucnosti upucenu i obrazovanu,da mi objasni zasto je dobro biti zena u islamu i islamskim zemljama. Neprestano slusam o negativnim stvarima sto se toga tice,a vi ovdje uvijek opravdavate nesto,govorite da je zenama tamo dobro i sl. Navedite barem nekoliko konkretnih razloga zbog kojih bi mogla da dobijem poz misljenje
@Tuzlak: \"Prebaci\" se u Srpstvo/Hrvatstvo. U Tuzli je svakako dobra tradicija kada je u pitanju stid vlastitog naroda i vjere, postani k\'o i Meša Srbin. @ @@AKADEMIK: Da, šta ćemo se okretati tim nazadnim Arapima, bolje se okrenuti posrnulom Zapadu (kojeg čeka kraj).
@maČketina Takve kao ti dobiju na kraju i batine i ne budu izdrzavane
Gdje su Gentlmeni moj Emeane?Ti si ljepotane NUMBER OME....Svaka cast....
Zbog ovih stvari, sramota me je sto sam Bosnjak.
STA JE DOSLO, BROJEVI, IZ INDIJE.. FIZIKA, ASTRONOMIJA,FILOZOFIJA STARA GRCKA, RIM .. nemojte da se zavaravate.. mi se moramo OKRENUTI KA ZAPADU da prezivimo, NIKAKO KA ARAPIMA POGLEDAJTE PRIMJER TURSKE I ZAMISLITE JE KAKAVA BI BILA BEZ ATATURKA SAMO CIVILNO DRUSTVO VODI NAPREDKU, TALIBANI NEKA VODE PAKISTAN, DOK MINDIJA IDE U 22 VJEK
Tebi da je Bog na pomoci nebi tako razmisljala i pisala.Tebe je Bog prepustio sejtanu i samoj sebi a to je lose stanje covjeka.Molim Allaha dz.s. da te uputi!
Eh, da vi znate onoliko koliko ne znate sve bi bilo ok. Ravnate cijelu jednu zajednicu (u ovom slučaju Saudijsku Arabiju) sa jednim sudijom ili nekolicinom budala koji maltretiraju svoje žene. Al\' zato profesionalno progledate kroz prste kad se naše ultra-moderne i mega-fensi muškarčine iživljavaju nad još modernijim bh. ženama (koja će primit\' od svakoga za dopunu od 5 KM). Al\' naravno, naše društvo (zapadnjačko) je fantastično, saudijsko je ono koje ne valja.
Znaci trebao je Bog dz.s. stvoriti Adema a.s. i 4 Have da ti i takvi kao ti ne bi dovodili u pitanje kur\'ansku naredbu i preporuku \"Zenite se sa po jednom,sa po dvije...\"i sunnet Bozijeg miljenika i poslanika Muhammeda a.s....jer takvima kao ti sve se mora dokazati.Vrlo cesto i nakon toga necete da povjerujete...zato sto ste poricatelji.\"A tesko toga dana poricateljima...\"...međutim,druga grupa ljudi tj. vjernici povjeruju i vise ne sumnjaju cak iako se nauka nekad suprotstavi vjerskim nacelima jer je nauka promjenjiva,sto nije otkrila danas sutra ce,a u Bozijim zakonima nema promjena...to vjernici znaju
Neka ih tamo neka izdrzavaju svoje gospodje ,ali ako tako javno jedan intelektualac i to sudac???-to je neizljeciva deformacija.Samo ih ja u zivotu nebih voljela sresti u Evropi ,a narocito umojoj BiH.Nazolist i kod nas u Sarajevu ima ih previse idonose svoju tradiciju koja se ne slaze sa nasom.To je za nasu drzavu jos jedan novi neprijatelj.Neka nam je Bog na pomoci!!!!
Primjer za Adema a.s. i Havu ti je bezveze...
Pa samaranje samo kad zasluzis...Znam ja sta bi ti!Ti bi da ti muz irgeti ko konj,obezbjedi sve u kuci,kupi ti auto da vozis dijete u vrtic a ti da se utegnes,smekas se okolo po citav dan sa raznim budaletinama poput tebe,ponekad i blud i zinaluk(moze i komsija i najbolji drug i rodjak...svejedno) i jos bi da mislis da imas pravo na sve to!!!Malo morgen!Ovo gore ce sebi dozvoliti samo covjek koji je propao...\"Ja ne pravdam sebe,ta dusa je sklona zlu...\"SURA JUSUF ...Vidis zena fino priznala da je ponekad zeznute cudi.Bog je takvu stvorio i sad ako joj se jos pusti da radi sta hoce...nema nista ni od tebe ni od nje!