Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantno, ništa se ne piše o genocidu nad Houtima, samo o napadu na Saudijsku Arabiju
"There's no evidence the attacks came from Yemen." - Ako nema dokaza da je napad iz Yemena, ne znači automatski da je to dokaz da je Iran napao, taman i da jeste. Ali to je američka retorika - marketing je čudo, kao i kod Irana, Afganistana (u novijoj historiji). Ko zna kakvi su interesi iza svega.
@Miles Dyson nemas ti pojma, bolje d sutis. Inače jemence koji su šiti kao i iranci oružjem snadbijeva iran, niko drugi. Drugo siti pokusavaju opkoliti saudiju kao sunijsku drzavu vlast su zeli u iraku, Siriji, libanu, kuvajt je njihov, Bahrein napola.
Koliki ste vi kreteni volite te arape djabe im dajete vaše zene i zensku djecu a sta je najgore dajete bosansku zemlju!! a evo nakon 27 godina osim djamija i tz turista i studenata ništa!! Ma ni u zavezu muslimaski zemalja bosna nema stolicu samo "posmatracku " posiciju eto koliko i sta arapi o slovenskom narodu misle!!
Napokon dobar razlog da se Iran napadne. Odkada je Trump ublazio svoju retoriku prema Iranu i otpustio Bolta koji je forsirao napad na Iran, pobojase se ovi sto zele da vide Iran unisten. Prljave politicke igre sa nasim zivotima.
Za vas sto se radujete , kako li cete se borit za ostatke hljeba i lizat konzerve iz kontejnera , ah da ako i bude ostataka !!!!
Moronu smanjila nije obustavila.
Naše pumpe već poskupile gorivo .....
hifa digo cijene
Ajd se dogovorite sa sobom, jesi li prekinuli ili smanjili proizvodnju?
U Bosni vec gorivo poskupilo na 8 maraka litar!!!
"karrabaja" je potrefio,motiv,interes i sposobnost !!!
Neka i vama pada po glavama ono sto radite bijedi u Jemenu ..eto vam USA pa im placite i kukajte bjedo jadna..imate sve-nemate nista..
Jel bila pala cena? Pa pala je...
Hebote sad se mora gledati u zrak da ti komšija s kojim si u svađi dron ne pošalje.
Senaid Memic na apOratima😂
To je nova Baustela za Americke firme,..porusi,..pa Naplati popravak debelo,..