Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fuj..ovi su gori od zidova...Allah vas prokleo i uništio aBd.. ne zaslužujete da hodate po zemlji
Muhammad Bin Salman = munafik.
Nije Arap djaba PARA kada citas sa kraja. Nikad ih nisam volio i nikada se kao musliman iz BiH nisam divio toj arapskoj braci. Moral ko fol a ubi ih dunjalucki zivot.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
bin salman = ŠEJTAN
bin salman sluga cionista i sejtana...
Ne smiju pisnuti ovi tzv sejhovi na bin salmana, necete cuti kuduzovica i pezica da spomenu bin salmana
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sto ne pohapse i pobiju izraelcane.Gamad.
Otvoreno licemjerstvo.
Neosvjesceni narod.
Svi arapski vlastodrsci su sluge izraela.
Inace ne svrstavam se ni na ciju stranu, smatram i jedne i druge ludjacima al danas gledam nesto na vijestima kao Izrael bi i poceo neke pregovore al Hamas nece, nesto tog tipa. Prodje mi kroz glavu, boli njih briga za svoj narod a ocekuju od drugih nesto.
Ne vjeruj televizoru jaro
U toj državi je zločinac na vlasti!!!
Ciinisticka drzava je i saudija
Čuj ovih iz srca hadža i Muhamedovog počivalište, ko vjeruje ovde išta, šta je ovo. Postojbini Isusa i religija ovako pati, dokaz da su religije izmišljotina i resurs za lične interese
i vas će poplava snać ali 100 gore nego u dubai
S. Arabija je drzava koju vode Sejtani i Dzini.....
Žene vlahinje pa preovladao vlaski gen
Strasno ovaj beduin studiro na zapadu i fakticki sa play statina usto i poceo da vodi drzavu,stiti pogancere oni ga drze na vlasti ko i onog u Egiptu ..
BJEDNI IZDAJNICI OSNOVNIH POSTULATA VJERE U KOJU SE ZAKLJINJU.
Ako je istina text, no more HAÐ.
Jeste,ne davati njima pare,da ostaju gadovima.Ici na hadz u Iran na KERBELU. IRANCI SU SE POKAZALI BOLJI KAO NAROD.ali MUHAMEDOVSKA JE NAŠA VJERA.MI SE NJE PRIDRZAVAMO.
Najveća ološ bez trunke obraza i morala!
xddd