Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja sam ove Saudiske kraljeve davno stavio na teroristicku listu !!..
Saudijci i emiracani ni u ludilu ne zele da se bilo cime zamjere Americi i Velikoj Britaniji. Nemoj samo da im neko dira onaj raskos i izobilje koji su im gore pmenuti "stvorili". Pokorno sluze svojim gazdama. E tako ti je kad se prodas i izgubis identitet , cast i ponos. Sto je najgore, ovi su ih kupili njihovim parama, tj njihovom naftom , na kojoj vijekovima leze.
Pretpostavljam Iran ti je odgovarajuca islamska zemlja po ovom pitanju koji prodaje naftu Kini po znatno manjoj cijeni zato sto Kina zna da je ovi ne mogu nikom drugom prodati zbog sankcija i onda taj isti Iran pored tolikog izvoza nafte spada u skupinu srednje razvijenih zemalja umjesto da bude jedna od najrazvijenijih zemalja!
Izmedju ostalog... I ostaje svoj na svom, ima jedinstven narod i vlast... Jeli im potrebno nesto jos ? Nema smrti , nema gladi, Bogu hvala... A onaj glamur i lazni sjaj iz gore navedenih im uopste nije potreban, jer, pametni su perzijanci...
teroristi,teroriste proglasili za teroriste :))))))) ....ali nema veze bakir se voli slikati i sa jednima i sa drugima :)))))))))
cuj kozaci teroristi aaahihihihihihihiii...ako bosnjaci kazu ,onda sigurno jesu.....prije ce biti da ti je terorista tata jer da ga je otreso o neki plot bilo bi mu pametnije nego sto je napravio takvog idiota
na kraju ovog video predavanja ovaj predavac je rekao sta se dešava između arapa i gepicana i pogodio je ono o cemu je govorio prije godinu dana da ce se ovo desiti sto se upravo desava a i puno prije je prognozirao puno stvari koje su se desili ili ce se desiti u skorijoj pubucnosti http://www.youtube.com/watch?v=7diqivwIjdU&feature=share
mustafa garagicu.58 daj i njima bespilotne letjelice pa nece ;)..
Jeli to onaj kralj sto je nedavno potrosio 100 mil $ na Bahamasu izdao fetvu .. vidjeli bi kako ti isti saudiski licimjeri zovu u pomoc sve ove organizacije da ih sije napadnu .
Ovo je samo glasno artikulisanje zelje amera. Kad je amerima trebalo u Afganistanu je bio Dzi/had kad amerima sada nije u interesu ispade ko se tamo bori da je terorista. Nego, od sada cemo se amerima obracati za fetve.
kad majka Amerika kaze "vak'o ćes"!, tako mora i da bude...Sram i stid da ih bude Allaha dragog, ne zbog muslimanskog bratstva, nego sto nam Svetu zemlju prodadose za barel nafte!
pa to ti govori kakav je zakon tamo, niko ne smije da se digne protiv kralja i kraljevske porodice!
slavic@ A kakav je to kod nas zakon? :))) Sve je isto, ko vlada u KSA vlada i kod nas i on se pita sta ce i kako biti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Teroristi teroristima nešto pametuju. :D
Diktatura proglašava nekoga i nekoga....tako i kod nas,vlast koja terorizira narod,hoće da gestu nezadovoljstva okarakterizira terorizmom....
A ti experat za saudijsku kraljevsku familiju...Ja sam dolje bio,i vidio kako izgleda kod njih....Ti nisi,niti ćeš ikad biti...Samo tebi za informaciju,oni su zadnja adresa koja može nekome nešto očitati...vlada šeriat...znači ti si za šeriat...ne znam zašto...ja stvarno nisam za to...a vidiš ti jesi za islamsku državu,a ja sam protiv nje,tebi se sviđa S.Arabija meni ne...pitanje je jesi li normalan,il stvarno ne znaš šta pišeš...a vjekovni teroristi na ovim prostorima su komiti-četnici-hajduci,to su borci za zlato,krave,konje,odjela,kuće i imanja....
Japalak, da si bio dole znao bi da dole nije šerijat osim u nekim podnevljima kao u Mekki, Medini, Rijadu i još nekim gradovima. Ostalo je čista diktatura. Studirao sam 5 godina u KSA.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)