Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto su pederi najcesce diplomate? Najbrze nadju zajednici Jezik!
pardon: kad budu dobili...
Kako čemu parada, pa kad ne budu dobili svoja prava neće više paradirati. Da su pametni i radnici i penzioneri bi imali non-stop paradu a da o građanima koji se ne mogu identificirati ni sa jednim od ponuđena 3 naci(onal)izma ne govorim.
Nema potrebe za nasiljem jer na kraju, ko smo to mi da nekoga osudjujemo i tucemo zbog njegovog/ njezinog izbora? Ali cemu parada? Sada cete reci da imaju pravo ali ima li straight populacija pravo da ne gleda gay paradu? Dalje, vidim neki spominju Sarajevo i netoleranciju- hajd budimo posteni pa priznajmo da bi i Halid fasovo kada bi se plaho eksponirao i pravio naku paradu. Pa bolan ne bio, izadji pa pogledaj ko sve hoda ulicama i niko ih ne dira... Nas narod ne da nikom da se plaho qurchi. U tome je sva filozofija...
Trebala sam dodati.....i da sam i sama okruzena gay parovima....i poznanstvima. I da im ovako isto ocitam u`brk. Prva bi i stitila od maltretiranja.....i progona...ali prva cu im *ebat mater...za njihovo narcisoidno promoviranje pederluka. Za novu godinu sam raspravljala s jednim iz Sudana...i njegov argument je bio da je on normalan....jer su pederi uvijek postojali. Moj odgovor mu je bio....da...ako se depresivci lijece od depresije...jer depresije NIJE optimalno stanje....sto se onda i homoseksualci ne lijece. Kako to da pederluk MORA biti normalan i prihvatljiv. I jesu se osilili.....i nisam bila svjesna koliko....dok moj mladi sin nije bio pocò govoriti o homoseksualizmu....kao necem posve normalnom....kao necem skoro modernom....COOL Znas ONO....da bi bio faca...u modi...na televizoru....modni kreator....designer....arhitekta....trebas biti GAY. Jos malo....pa decki necce moci ni na frizerski ni krojacki....a da se najprije ne opriedijele kao homoseksualci.
@GayPrava Odlican komentar. Odavno nista bolje nisam procitao. Ma cilj svih tih izopacenja i njihovog propagiranja je da se razbije normalna porodica jer je onda lakse vladati. Sad ce neki pametnjakovic da pita pa sta je normalna porodica .....:))))
\"satanska\" hahaha kad komunjara postane religiozan, eto sta dobijes. to smo najblje vidjeli na ovim prostorima
Jel ovo Saban Saulic?
Daleko od tog da sam zagovarac maltretiranja homoseksualaca.... Ali jel to znaci da je taj isti NORMALAN.....i da se ima s`cim kurciti....i paradirati. Gay populacija svjeta je VRLO mocna....a zelja im je popularizirati homoseksualizam kao normalnu spolnu opciju.....kao nesto vrlo prihvatljivo....(cak i COOL). Nikad necces vidit sepave, corave ili sakate....kako paradiraju svjetskim velegradima....docim....gay lobbiji diljem svjeta imaju dovoljno elana i mocci....da propagirajuci i proslavljajuci nesto posve NE-NORMALNO....nametnu svjetu novu (i bizarnu) paradigmu normale. Na koncu.....gay populacija ima pravo na svoje parade. Imaju i pravo na zastitu.....jer i oni placaju poreze. Ali nemaju pravo nematati svoje abnormalne spolne nagone....kao nesto posve normalno.....i zato prihvatljivo. Ako je njegovo pravo paradirati po carsiji....i u medijima prestavljati pederluk kao nesto normalno....zelim i JA.....ISTO TAKO....medijski prostor.....za moju tvrdnju da NISU normalni.
Interesantna cinjenica je da svaki dan na ovoj stranici se pojavi neka nova rijec.... Za danas novi glagol \"naturivati\" interesuje me semanticka konotacija istog..
Neka ih nacmekaju kada traze belaja i provociraju...cu \"parada ponosa\" kog crnog ponosa...
e ovdje ce biti krvi do koljena i vadjenja bubrega, ono u Beogradu je mila majka sta ce alkoholizirani rusi i simpatizeri KGB-a sa obrijanim glavama i martama pociniti... nek im je rahmet i laka crna zemlja... RIP homosi...
TO KRALJU !!! Ne daj gamadima da zive... To su paraziti današnjeg društva!
Ukratko - Osobe koje nisu sigurne s vlastitom seksualnošću, ili koje se osjećaju ugrožene od homoseksuane i biseksualne seksualnosti, sklone su rigidnosti prema tome što je seksualno \"ispravno\" i mogu pokušati nasilno reagirati na homoseksualnu i/ili biseksualnu osobu ili naturivati svoja uvjerenja, pozivajući se pritom na \"normalnost\" ili religiju. (!!) Još da se složimo pa da počnemo zajedno proganjati i maltretirati, recimo, Rome ili „Ostale“, više ništa ne bi stajalo na putu budućnosti BiH. Fašističkoj, naravno. Od koje ni danas nismo previše daleko. Zašto bi mene zabolio K. što neko gleda drugačije porniće nego ja?
Srbi, Bošnjaci, Rusi ... sve sami demokratski i napredni narodi. hahahahahahahahahahahaha