Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plan rešenja izbjegličke krize bit će donesen, usvojen i primjenjen tačno tada kada se raseli ili od izbjegličkih problema i muke umre onoliki broj ljudi islamske vjeroispovijsti koju su zacrtali Ameri, Jevreji, Englezi i Nijemci.
Novo je to da je odluka pala u Njemackoj da od sutra (sofort) izgon (abschiebunf) svih izbjeglica koji su sa Balkana...Lezali su dugo ko navodno politicki proganjani u svojim zemljama,naucilo da lezi i na tudjim jaslama da egzistira.
DA MOGU UTICATI, PRIMIO BI, SVE IZBJEGLICE IZ SIRIJE U BIH.-I ONAKO IMAMO VISKA STAMBENOG I POSLOVNOG PROSTORA I MANJAK STANOVNISTVA.-NEKA SE OBAVEZE E.U DA NAM DAJE NOVCANU POMOC I DA PRIMI BEZ USLOVNO SVE NASE POLITICARE I KRIMINALCE,BEZ PRAVO POVRATKA UBIH.-BILI BI SITI VUCI I NA BROJU JANJCI..-PRAVILNO RASPOREDITI IMALI BI SVI OD CEGA ZIVITI I MI I ZBJEGLICE,A NEBI NAS IMAO KO PODKRADATI..
....rješenje je u siriji, turskoj i grčkoj a ne u briselu.....