Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte Rusiji Korziku da se povuce sa Krima, moze li tako?
Koji debil, za Bosnu je isto govorio da je bure baruta. Jedino bure koje ja znam je francuska trenutno
Kad će Francuska prestati uzimati pola bogatstva kolonija po Africi?
A drugu polovinu rusija i kina?
to ovaj pacifista sto je Gadafija skinuo, da mu ne bi šolde morao da vrati.
Sve polako ide po planu :) nešto nam se ne žuri . Prosto ne znam zašto ?
Strašne poslijedice po Rusiju.
Cuj ovog mirotvorca. Ovaj je zaradio bar prvi stepen dzehennema zajedno sa Tony Blairom i onim luciferom G. Bushem..
Najbolje svi da se vrate na ruski plin, da puste njima da osvajaju sta zele dok svi strahuju od plina..tako nesto otprilike
Francuski "pokret otpora" postojao je samo u sitcomu "Alo, alo". Višijevska vlada Rajhu isporučila Francuski na pladnju; dvorili ih vinima, dobrom hranom. Doček u Parizu. Poslije ih Anglosaksonci oslobađali; ljudi imali grozne žrtve. Francuzi opet iznijeli vino i spizu.
Kakav licemjer. Pa da li bi ti pravio kompromis za dio francuske, i to najljepsi, npr Nica, Caen isl. Nego se udruzite da ovog Putlera sto prije obuzdate, inace on nece stat.
dajte im alzak, svabe bavarsku i fino se dogovorite sa rusima
Zbog tebe i Merkel je i napao Ukrajinu. Hranili ste rusiste i šurovali s njima godinama. Aposlutno je irelevantan svaki komentar ovog dvojca!
Francuzi su zlo!? I nas je Miteran j... 92 godine..
Ovaj kad se javi dobijem neku mucninu u stomaku
Nisi ti još u zatvoru
Jel se još baviš drogom? A da i mene pa ti si rekao da su tvoji prijatelji koristili tvoj avion i da nisi znao šta voze, jest sve ti vjerujemo