Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA zar ga nisu ubili Ljetos, a negdje u Septebru pa sad ziv a jesu pobunjici teroristi u pravom smislu, Tek im covijke rekao da je ziv i odmah su ga opkolili a vojske pa takve vojske nema nigdje. MA vi ste jedni kreteni teroristicki pobunjenicki.
Drzi se i izdrzi Saife!!!
Tko zna zasto nam sad plasiraju ovu pricu? Nista medijima ne vjerujem!
Isto tako ga mogu naci i reci bio mrtav. Isto ko i ghadafija, slucajno ga lafo metak u celo pogodio.
@ a Al je mozda mogao zbrisati, jer su mislili svi da je mrtav...Ovi ako ga uhvate svejedno ce ga pogubiti. Mac s dvije ostrice.
@khamis - sad kad je objavio da je ziv, ne bi trebalo da na kraju ispadne da je mrtav, zar ne? prebacio je odgovornost za bratov zivot na \"novu vlast\", dakle privreeno u je spasio zivot.
gnida, ali srbima pera nemere odbiti.
Ja pi.z.de sto ga izda...
hajd opet. imal gdje nato aviona da bombarduju ne bi li ubili svjedoke?