Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci TAJNI zatvor u predgradju Tripolija
Kad tad ce narod libije stati iza seifa kad skontaju da je \"demokratija\" jedna farsa I kad se zazale dobrih starih vremena....kada su svi bili zaposleni,osigurani,kada im je litar goriva bila 10 feninga...al nema veze vrancuzi ce njima pomoci bas kao alzircima pocetkom 20-tog stoljeca al u k.u.r.c.u
pohapsite gadafijeve ubice
libijska drzava? nema vise libijske drzave vec imao SAO Bengazi
ovo ga paze maze hrane i tove ko kurban
Meni je Saif bas sladak
Kada mogu krvnici Karadžić i Mladić uživati u svoj udobrnosti Haga može i Saifa al-Islama. On nij emogao birati ko će mu biti otac zato bi ga trebalo pustiti na slobodu.
Dzaba stanovi bili dzaba skolstvo i zdravstvo, cijene goriva najjeftinije u svijetu, kilogram naradnzi 0,10 KM, mogli se skolovati gdje su htjeli, kredita nisu ni imali jer je drzava udjeljivala, i malo im bilo. Upravo ovako su srbi i hrvati bili nacionalno ugrozeni od komunizma pa su se prvi pobili. Drzali sve u jugoslaviji, vojsku, policiju, obavjestajnu sluzbu, finansije, pravosudje, medije, i opet ugrozeni bili. Nek vam je sada svima fino, svak u svom, nacionalno slobodni ko i libijci, i daj Boze socijalne nesigurnosti svakome ko se zalaze za parlamentarnu demokratiju i vlast 160 politickih stranaka ko u bih....
Ostala nam je jos samo Bozija pravda,ko vjeruje biti ce spasen ko ne vjeruje uvjeriti ce se!
Kad ovako javno najavljuju kako će mu biti lijepo i kako će ga dobro paziti u zatvoru, čini mi se da mu zapravo spremaju srčani udar ili samoubistvo. Kad se to desi, nemojte sumnjati na nas, nismo mi ništa, javno smo rekli da ćemo ga paziti, čovjek je vidite bio bolestan, Ili se kajao i bojao pa digao ruku na sebe, hehehe.
Jos mu samo bordel treba !
Kada će suditi onima koji su linčovali Gadafija
Kakvo sudjenje? To pasce treba objesiti na prvu banderu i poslati ga njegovom bolesnom ocu na onaj svijet..
Pa jedno 300,000 bosanaca bi sad u zatvor..
napravili mu zatvor, a jos nije sudjenje pocelo, bas me zanima kakva ce presuda bit, pravo ono neizvjesno :)
Tito je zakon za ovakve treba goli otok a ne zatvor sa pet zvjezdica.