Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.....pa nije ti to BiH predsjedništvo da možeš ufurati i vatru naložit kad hoćeš :)
joj da je bio musliman, kako bi tek bio bezopasan
Upravo tako.Pisana rijec je svijetu donijela veliko bogatstvo, valjda bi jedan Akademik to trebao znati ;) P.S *imao smisao, ne “imo smisao” ;)
Zajeb, nije tebi namijenjeno
Vas JADNIKE I INSEKTE IZ klixa inace Amerikanac placa zato ne govorite o BOSANSKOJ BIJEDI koja ste i vi jadnici. Bitno je sta se u Cemerici Genocidnoj desava a u Bih je Harmonija!!
Akademik, knjigu malo u ruke i nauči se pravopisu ;)
HAhahh Inace interpunkciski znakovi su ti u zivotu donijeli bogatstvo jel tako?Ti da imas ZIVOT ko sto nemas ni primjetio to ne bi!!! Al ko nema nista drugo zna gramatiku makar.Bas zbog takvih bijednika to ne radim iako mozda znam BOLJE NEGO TI!Sta bi ti onda imo rec?Nista jer si OGRANICEN JADNIK!WITHOUT LIFE!Jel se tako pise?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eno teroriste, eno ga! Ne gine mu električna, makar vješanje! Uhh, kako je amerima jeftin tuđi život.
ja ovde citam, neki turist posao sa kamerom da se popne na ogradu da bi mogo ljepse slikati... ali svako za svoje, jelde...
On se "peo" i "upo" :)))))))))