Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako americki narod nikad ne protestuje?? Jarane toliko love davat za tamo negdje daleko a toliko beskucnika i bijede..
vjerovatno zato sto za svoju robu (rakete, oruzje) dobiju naftu
Oni bar zarade,ali što se kod nas ne protestuje imamo više beskućnika a političari auta,jahte,kurave
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
9 miliona dolara nije nista. To znaci da zapravo nista ni ne poduzimaju. Samo za primjer - dvodnevni samit G7 u bavarskom Elmau je kostao 360 miliona €. Samit je osiguravalo 20.000 policajaca, i naravno uz sve ostale sigurnosne mjere letova, satelitskog nadzora, avijacije itd. 9 miliona dolara jedan korpus vojske ispuca za pola dana. Svaki vojnik u jednom korpusu da ispali 250 metaka, ode 9 miliona dolara. Lansiranje raketa iz VBR-a kosta 250-300 hiljada maraka. Jedno dejstvo vojnog aviona F-18 kosta najmanje pola miliona dolara.
kadje nas tukla jugoslovenska armija .ameirnam uveli sankcije a potom na svaki pokolj muslimanskog naroda bilisu kao zabrinuti.e danasjim porucuje narod bosne i mismo zabrinuti davas isil jebe kakve to veze ima snama.zanas je amerika teroristicka zemlja koja ubija siluje i pljacka
a sad mi je jasno sto mi amidza nikad nema koji dolar za poslat ^^
A trosi 20 milona ZA IDIL!
Jbg, mora se i uložit nešta da bi se profitiralo
troše više od devet miliona dolara a zarade 100 miliona.
Koliko silne sirotinje su samo mogli nahranit od toga... S R A M O T A!!! Prece je kreirat IDIL i onda se s njima "igrat"! Uzas!
Gdje su idioti koji ponavljaju da su ih oni stvorili, jesu stvorili ali okupacijom Iraka sve i jednog militanta kojeg prije i nije bilo..
SAD je od 1776 godine vec 222 godine u ratu. To je 93% vremena od samog osnivanja. Kako to da oni nisu ''teroristi''?
Jest, kako nije? Krenu bombardovati pa promaše ISIL-ovce, ali zato pogode iračku armiju. Daju oružje milionske vrijednosti iračkim vojnicima, a ono za dva dana završi u rukama ISIL-a. Najveća vojna sila sa tajnim službama i stotinu nekakvih specijalnih jedinica ne može da rastjera nekoliko hiljada u papučama skupljenih s koca i konopca.
POTROSIM I JA 9 MARKICA AL ZA MJESEC..
Potrose 9 a zarade 900 miliona dnevno, lahka racunica !
Kao da Klix upravlja Stejt Department. Americki 'tax-payer' ovo placa, kao sto su platili za sve oruzje i opreme IDIL-a. A obicni ratno-huskaci / neokonovi / cionisti ZARADJUJU tu veliku lovu