Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na čemu su jenkiji?
a na čemu si ti?
tražite od čifuta lovu oni su digli blizance ima sve na youtubu potkovane činjenice da je kontrolirano srušene zgrade i sve se vidi kakav iran kakve trice provaljeni ste čifuti
@@Hm hm de molim te kazi mi kako ti izgovars rijec greh ili grijeh ,..dajte mu lajk ako je u pravu...svasta
Slažemo se s\' tobom @@@oblak ! Znamo da je 9/11 \"inside job\", jer tornjeve nisu srusili nekakvi teroristi niti alkaida jer na INTERNETU piše da nije tako !
v rhovni sud u iranu osudit ce ameriku ybog samog njenog postojanja
Bitnije je ko je Vijećnicu zapalio i ko je srušio Stari Most, patetični mali hercegovački fašisto, pohrvaćeni Bošnjače i koziji brabonjku.
Ustašice, smiješan si pravo :) Inače, jel neko od tvojih učestvovao u \'ujedinjenom zločinačkom poduhvatu\', mislim, jest da smo mi Bošnjaci \'teroristi\' al vama se sudi u Hagu, usred \'krščanske\' Evrope. Smiješni mali fašistički prdežu :)
Smiješni mali fašistički isprdku
A ti znaci pripadas skupini imbecila koji jos uvijek vjeruju da su tornjeve srusili nekakvi teroristi, nekakva \'alkaida\'? Grohotom ti se smijem, OVCO! hahahahahahaha Tornjeve su srusili muslimani isto ko sto su komunisti zapalili Rajhstag
To što su AlKaida (CIA) i Iran dvije totalno različite stvari, to nema veze. Da nije tragično bilo bi presmiješno.
LOL ! :) :) :) :) :) Kako djetinjasto. Odrasti već jednom. Odmakni se od interneta i počni razmišljati. Bezbeli si \"dokaze\" za 9/11 inside job našao na internetu.
kakvi kreteni... prvo sami sebi sruse zgrade pa onda traze odstetu...to je stvarno nacija koja terorista i umobolnika kojima ce se sve ovo sto rade razbiti o glavu kad-tad...
Nije valjda da stvarno vjeruješ da je riječ \"bezgrešni\" ekavica pa zato nepravilo pišeš \"bezgriješni\" ?
A ko ce vama naredit nesto , mamicu vam , vi ste bezgrijesni..
koliko onda trebaju bosnjaci platiti za unistavnanje ne-bosnjackog kutlurnog naslijedja na 12%? namjerno se pusta da propadne arhitektura iz austrougarskog vremena, izbacuju se dva sluzbena jezika iz skola, a uvodi islamski vjeronauk u svrhu islamizacije, da o knjizevnosti druga dva naroda i njenoj zastupljenosti ne govorimo. koliko je samo od rata unisteno dijela srpskih ili hrvatskih pisaca.. izruguje se jednom NOBELOVCU! muslimani bosne vrse sitematski kulturocid kako bi unistili sve dokaze postojanja druga dva naroda na ovom tlu napad na kulturni identitet je po definiciji akt genocida! slave se okupatori koji su unistili bosansku kraljevinu i njihove pobjede http://www.klix.ba/vijesti/bih/u-sarajevu-obiljezena-90-godisnjica-turske-pobjede-nad-okupatorom/120830192/komentari#komentari podrzava se terorizam http://www.klix.ba/vijesti/bih/grupa-mladica-protestirala-protiv-filma-muslimanska-nevinost/120914128 traziti od bosnjaka odstetu!
Kako se priča i Opštinski sud u Hirošimi (uz saglasnost Opštinskog suda iz Nagasakija) je također odlučio da osudi Al-Qaidu i Iran za bacanje atomskih bombi po njihovim gradovima (isključivo civilni ciljevi, uključujući i Logor za zarobljene američke pilote u Nagasakiju (oko 160 pilota) i time vršio TERORISTIČKE akcije protiv japanskog civilnog stanovništva. Sud je procijenio da bi zadovoljavajući iznos bio 6,667,664,987,345 USA dolkara, a može i u eurima za nadokanadu štete. ... Posljednja vijest: ampak (redakcijski kr.mak) kaže da je to po svemu sudeči jako neozbiljna vijest. Al ko će ga znati ?