Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stare demokrate iz SAD-a nameću rahatluk....
Jebem ja te SAD sta oni guraju nos. I sto bi neko izborio svoja prava pa makar zivot izgubio ovi ti nece dat. Neka minusa, dabogda im preko noci ugrijalo na plus 40 pa pocrkali!
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/snijezna-oluja-na-jug-sad-a-ljudi-zarobljeni-u-vozilima-prodavnicama-crkvama/140130006 MALO IM JE!
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/snijezna-oluja-na-jug-sad-a-ljudi-zarobljeni-u-vozilima-prodavnicama-crkvama/140130006 MALO IM JE!
Koji cinizam!! Kad su oni gusili "OCCUPY Wall street" niko nije smio ni izvjestavati. Za demonstracije se kasno i malo saznalo u Evropi!
Ja ne znam sta Amerika ima s tim i zasto se ona mijesa u sve,a ima i svojih problema zasto svoje ne rijesi
Sramota. Nasilje provode organizovane grupe potplacene od EU a vidjeli smo da policija TRPI sto ne bi ni u Wasingtonu garantujem da bi mrtvih bilo da probaju u neku drzavnu instituciju uci.
Ne znam koji je razlog da se oni petljaju? U sve živo se upliću, isto k'o da je to njihova država pa se petljaju. Da hoće im neko već stati na rep.
oni se drug moj ne petljaju, bar ne usput da se ukljuce... Oni to organizuju sve.
što bi rekao naš narod ovi ameri svijećom traže belaja.
Joj zamisli sad Amerikanci s jedne strane, a ovamo Rusi s druge strane.. Bitka za Ukrajinu, treci svjetski rat itd. Veselo pravo...
Hhahha SAD?? Ta ce oni?
Ja koliko znam demonstranti su poceli nasilje i napadati policiju. Zar SAD ne bi trebao pomoci vladi u suzbijanju nereda?
Vladu koja je pro-Ruski orijentirana? Kako da ne:)
Pa moraju se miješati u sve, da izbije nered u Kalesiji SAD bi spremile sankcije.
dakle kad nametnu sankcije moglo bi se desit do 2024 da se promjeni vlast, ako je suditi prema spskom scenariju.
Cuj SAD spremaju sankcije za UKRAJINU...