Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar dan, dajte mi štrucu hljeba, jedan mileram i M16. Napuni do vrha, ako ti nije šta.
Garant ceto mamu mu smrdljivu
to drustvo je mnogo poremeceno, umjesto da rjesavaju probleme ljudi samo im prodaju jos na to kojekakve lijekove i gluposti jos da dodatno zarade na njima. svakodnevno ispiranje mozgova reklamama i materijalizmom i generalno zaglupljivanje. nije ni cudo sto se ovakve stvari desavaju, obicna depresija u takvoj sredini moze ljude odvesti u pogresnu stranu kad vide da nema uopste ljudskosti oko njih.
Bice poznat cim nadju licnu..
Koliko god bio istrošen komentar ja ću ga opet napisati. Ovaj događaj će se okarakterisati kao terorizam samo ako napadač bude bio musliman i kome nije jasna propaganda zvana terorizam koja se zbog nedjela pojedinaca stavlja na teret svakom čovjeku koji nosi muslimansko ime neka ukuca na youtube ZAKIR NAIK i naći će mnoštvo pojašnjenja!
@ajan.2309 nemoj zakira matere ti
pa sta ? muslimani su sebi sami krivi sto su dopustili da im pojedinci i pojedine grupe okaljaju vjeru ja da sam musliman sad kakva su vremena promjenio bi vjeru u bilo sto i da boli nas ona stvar sto ako je osoba odgovorna za ovo bude musliman ca da bude terorizam
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Bez obzira ko su sta su , bice da su bili muslimani u dusi.
Ja mislim da ove Amere vlada nekako truje.ko zna sta eksperimentisu s njima.svako malo neki pokolj.
U korist Trampa!!! budaletine