Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rusi dragi imate podmornice, samo im isjecite podmorske kablove i 90% SAD neće moći funkcionisati a padu ekonomije da ne pričam. Svako ko misli da su Rusi budale da se zalete na mig CNN-a a da oni sjede i gledaju taj niti je bio u Rusiji niti zna taj mentalni sklop.
Ako se i zalete to će biti praćemo asimetričnim udarima tamo gdje je zapad najtanji a to je internet. Pa to bi sve bilo obezglavljeno ko kokoš bez glave.
Dodik place za tobom
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
30 decembra ste rekli da rusi vrse invaziju 19 januara.sad svakog trenutka.kakva gomila lazi i smeca.putin i rusi nisu ludi da zarate sa ukrajinom niti im treba 40mil sirotinje.vratili su krim,ukr ne moze u nato i tu se interes rusa zavrsava.u donbasu status qvo moze da traje decenijima.u slacuju sveopste ukrajinske ofanzive moguca su ogranicena ruska vojna dejstva po agresorima na donbas mada su se dnr i lnr toliko utvrdile i naoruzale da ce tesko ukri njih pobediti
Sjedinjene Američke Države su najveće zlo koje postoji trenutno naravno zajedno sa Britancima.Njihove službe tj britanske i američke u periodu od 2003 do danas su opustošile Balkan.
Svaki dan ista bla bla, kako da još neko njima vjeruje?
A to znaci da ce je napasti, i tako ce pored korone gurniti covjecanstvo u dodatnu krizu do kataklizme
Uistom vremenu turska gazi balkan a rusija sssr bivše države.
to i ako se desi onda s eznaju namjere svakako .. a to je da je balkan samo rusko sredstvo za potkusurivanje i ako napadnu, dace nesto sto nije njihovo na kraju ....a samo imaju budale u saci kao srbiju i vucica i dodika a u hrvatskoj milanovica i hdz a zna se i zasto jer je ruski kapital poklopio gospodarstvo hrvatske preko agrokora i
sada su im duzni do kraja zivota ... samo piuni obcni ... treba biti hrabar i ustrajan svako ko voli ovu zemlju i ne dozvoliti nikome da preko nasih ledja ostvaruju svoje ciljeve ... bolje i amer i NATO nego ove budale...
Ukrajinci dolazili u Bosnu da ubijaju nas narod, a ja sad trebam da ih zalim. Doduse ove komentare uglavnom pisu pokatoliceni Srbi sto glume Bosnjake, ciji se rodjaci bore protiv Rusa u Ukrajini. Mi se trebamo okrenuti Bosni, da je zastitimo od rusilackih politika iz Beograda i Zagreba. Ukrajinci neka se brinu o sebi.
Šta su ovi više navrli je*ote, samo da im je ratovat
De ba spusti taj prst
ovi zakuhavaju pa ce se izvuci, nije to to irak gdje je zagarantovana pobjeda!!!
Možda Vučko sprema invaziju na Ukrajinu sa braćom Rusima. Sramota bi bilo da ne pomogne i oni su pomagali srbskoj velikosrpskoj ideologiji.
Klixe ima li rujana i placenih minusa sa urednikove pozicije.Jel dodon i onaj iz mostara sta placaju da piskarate i fingirate.Hahanah.Jeste provaljeni.
Prepucavanja izmedju Rusije i USA,corona virus,trkeljanja o mogucem ratu izmedju Kine i USA itd. da ne nabrajam ,a mogao bih do jutra,su samo skretanje pozornosti sa stvarnog desavanja koje se odvija iza paravana. Stvarno zbivanje je raspodjela energije i resursa medju najjacima. koje je vec rijeseno. Sada je na redu da se rijesi i monetrna politika a ta ce promjena za najveci broj drzava biti jos bolnija pa mozda cak i kobna od ove koja se zbila na energetskom polju.
A šta treba vi da dovedete 100 hiljada svojih vojnika u Ukrajinu
Ma ne smiju rujani nista.To je samo folklor i marketing znaju oni to.Ukrajina je beton i tacka.
Od govnara ne.mozes ocekivati neko dobro djelo nego samo rat i razaranja