Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slucajno se desilo Amerikancima.
gvantanamo selo moje milo u tebi se vehabija sakupilo ni jedan neće iz tebe pobjeći to je sve što ću sada reći
Da je taj Guantanamo zaista hapsio teroriste bacio bih ti lajk na komentar ali je Guantanamo bio više fabrika terorizma nego neki pokušaj da ga se zaustavi.
moj babo kaže da napišem da je nama drago em milo što su se za*** i da kmeknem kmeeeeeeee
moj babo nije tata jer dedo nije bio u ustašama đabe
trebate covjeku barem 50 mil dati, mada pare nemogu zamjenit to sto ste covjeku unistili 13 god zivota
kozojeb hahaahahaha aa a haah ha a hahaa a
kmrrrrr
i sta je covjek dobio zbog vase pogreske? Izvinjenje "Sorry" za gubitak 13 godina svog zivota i patnju koju provodite kroz taj zatvor i tretirate ljude kao zivotinje? "Izvinite, bili ste zrtva zamjene identita, proveli ste 13 godina u zatvoru bez ikakvih prava, bez porodice, eto izvinite", a covjek izgubio mnogo vise sto zivot nosi kroz sve te najbolje godine, tugo moja...
NORMALNO,TO JE VASA DEMOKRATIJA.....NEDO BOG KOME VI BUDETE UZORI U DEMOKRATIJI...A NAMA STE SEFOVI..VEC SE VIDI DA ZAKONI NE VAZE ZA SVAKOGA ISTO....A NIJE VAM JUGA VALJALA...HEHE OVCE OVCEE
koga briga za teroriste kozojebe bravo amerika
naravno kao i uvijek, teroristi amerikanci ce samo izdati zvanicnu izjavu: "we are sorry", kao nedavno kada su bombardovali bolnicu.