Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
McCain je oštro kritizirao ruske lidere koji su, \"bogati, zahvaljujući nafti i korumpirani zbog moći, odbacili demokratske ideje i obaveze jedne odgovorne sile\". \"Zauzeli su malu demokratsku zemlju u susjedstvu kako bi najbolje kontrolirali svjetske rezerve nafte, zastrašivali ostale susjede i nastavili sa svojim ambicijama da obnove rusko carstvo\", kazao je on. A IRAK ? AVGANISTAN ? KUVAJT ? \"Hrabrom narodu Gruzije su potrebne naša solidarnost i naše molitve\", dodao je McCain.
skinulisuga dabi se pomalo uvlacili unutar pakistana tako dabi kontrolirali sve i cak atonsku dabi preuzeli u svoje ruke ,ove nase zemlje muslimanske jos se otezu nece ratove ali jednom kad se sastanu svi pa okrenu 3 svjeski ovi samo ameri izazivaju
TO ONI SAMO ŠTITE DJECU I U PAKISTANU
E pa sad je jasno zasto su unistili Musharafa.