Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo udrite islamiste, tako i treba !!!!!!!! Radi stoke, mi normalni muslimani ne smijemo ni reci da smo muslimani, a da nas neko poprijeko ne pogleda. SVE I JEDNOG POBIJTE !!!!!!!!
Ako si islamist to ne znaci da si terorist, da ne objasnjavam puno: "Islamizam je tumačenje i shvaćanje islama prema kojem muslimani trebaju trajno i aktivno raditi na stvaranju društva potpuno utemeljenog na islamskim zakonima i praksi, no bez primjene nasilnih metoda i sredstava". Takvi su ti npr. u Iranu dakle razlikuju se od "islamskih terorista" te izmisljene grupe ISIS. Da li sad shvatas sta si upravo u svom komentaru napisao?
@Corona Ne konta on to, on misli da je Islam samo odabir dali za Bajram da se pravi baklava ili ružica. A u ostatku godine šmrče drogu i prima ga u guzicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
kako su nam samo ljepo sve namjestili zidovi vecina nije ni svjesna!!!
Udrite dragi amerikanci,i donesite im demokratiju,isto ko sto ste donijeli i u Sarajevo,sad prodjoh,sve prsti od demokratije pored dzamije kralj fahd na alipasinu...sve demokrata do demokrate...a ja cu Mevlidu licno usi izvuci zato sto je onda rafalao po miloj nam americkoj ambasadi...
moronski ameri, mozete samo da im dudlate. ISIS rulZ
ISISaj babi svom bjelance iz jajeta,al da ne razbijes ljusku
Cuj islamska drzava...pa vi to ko da je fakat drzava....to su manijaci, dobrovoljci psihopate, narkomani...budaletine svih vrsta i odsvakud...vi ih nazivate drzavom...teroristicka organizacija i nista drugo
Dao bog da te bradonje bambarduju na mars ili veneru i da ne seru vise ovdje na nasem planetu...
nije uredu šta ovi iz ISIS.-a rade a vala i ove mi je amerike puna kapa...oan svima dodje k"o babuka pa je svi za rukav vuku
dok sam čitao ovo samo mi je na pamet palo pitanje, šta će biti s ovim svijetom za 50 godina???
kojim svijetom?
planetom majmuna, ili kako je neki zovu planetom zemljom :P
Američki plan je takav da mora da iscenira sve tako da stanovnici planete zemlje jednostavno žele da oni u iraku porvode svoju silu a igra je u stvari oko nafte...Dok oni bombarduju i dok ovi sjeku glave, nafta se izvlači iz iraka :) To je čitava poenta... I uspjeli su jer sada svi žele da ameri sravne tamo sve za zemljom... Sve je lafina, baš kao i 11 septembar... http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Northwoods Ameri odnosno ogranak u CIa-i je još davne 1962 godine imali za plan da oni sami isceniraju teroristicke napade od strane kube da bi mogli vojno napasti kubu... Taj način je primjenjen 11 septembra kada su Ameri počeli da siluju čitavu planetu a posebno zemlje koje imaju naftu....nafta=dolar=ekonomija planete=
Svaka čast :) Isto da sam ja pisala..
naftodolar je glavna valuta danasnjice,kao i naziv kafe "starbucks"
dođe dan kad će po maoči udarati!
a biloj dana kad su po palama kalinoviku udarali banja luci beogradu kragujevcu sapcu valjevu i kraljevu,nije davno bilo udarali su maerkanci i po vim balkanskim talibanima zvanim srbi cetnici,nista vi srbi cetnici kojih ima 70% u pravoslavnom zivlju balkana niste bolji od ovih isil cak ste gora zvjerstva radili i gadosti,udri bagru zahlupanu vjerom ,dans se obiljezava stradanje 200 bosankih civila koje su pobile pravoslavnocetnicke horde talibani i teroristi balkanski na karicanskim stijenama.
gdje su nase kosti sa kazana? ko zapali i pokla kravice, sase itd??? moji su na robijama tvoji su nacionalni heroji...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bravooooo USA spalite islamska teroristička govna ISIS. Nadam se da će i Moošnje koji su tamo sa ISIS-om da se vrate u ležećem položaju a i osakaćeni bez ruku i nogu.
iracane kroz historiju svladali samo Al-Hajjaj ibn Yusuf i Sadam Hussien nece jedan obama moc da uradi to.
Nek priča svak šta god hoće, al ovi ne mole UN da ih zaštiti, ne kmeče "Upomoć, ubiše nas", ne traže oružije od Rusije, Amerike i slično, niti traže intervenciju. Prvo se pričalo da je IS stvorila Amerika, pa sad kad ih bombarduje malo nelogično to zvuči. A Iračku vojsku koju je aščare stvorila Amerika niko i ne spominje. Evo dole neko piše da su anglo-cionisti, e baš me zanima kakve ćete izgovore davati kad ako Bog da napadnu i Izrael. Zapitajte se malo, zašto su pustili da nas kolju i siluju skoro 4 godine da niko prstom nije mako??? Zaboravili a ??? Ili niste ni bili ovdje ???
prvo ih naprave, pa ih bombarduju, koja ironija. za skoro 2 milijarde muslimana svijetu, ovaj bagdadi je smijesan i cirkus, ne znam zasto se pridaje vaznost necemu sto je sve osim islamsko.
banda anglocionisticka, a onda ce muslimani opet biti krivi kada vojno odgovore ?! Allahu, salji vise te meleke u pomoc, dokundisalo vise ...
Svu islamisticku stoku treba sto prije pobiti i Sjeverni Irak i IS sravniti sa zemljom.
@ex-Efendija Uh, nisam te dobro shvatio, učinilo mi se da si za IS rekao da su Anglo-Cionisti pa sam te pomenuo u komentaru. Izvini. Sabur. Sabur. Sabur i dova.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)