Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sudeći po izjavama tipa "vrlo smo zabrinuti" biće da su ih rusi "nategli".
Vladimir Putin:"...sah,mat...Huseine":
...a ameri respoređuju world wide krize on daily basis...
Ma kinezi najpametniji.. dok se svijet gnjete oni prodaju igracke, televizore, telefone itd :)
Imaju.. al kod njih to ne pali.. izvoz.. samo izvoz :) nisu djaba najinteligentnija nacija.. Nako overall
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne mogu da vjerujem da se u 2015 g pokusavaju mjenjati granice.Pa zar svijet nije kroz historiju naucio da su takvi pokusaji uvijek praceni proljevanjem mnogo krvi nazalost najvise neduznih ljudi.Sramota
Ljudi ce se tuci za zemlju do kad postoje.. to je tako.. Neki pripajaju zemlju a neki ih cijepaju.. daju im prividnu nezavisnost itd..
Pantelija Bravo majmune, izvoli bananu kao nagradu, svaka čast na ustrajnosti prosipanja "historije" it blic.rs i telegraf.rs! De laži čitav svijet još malo sviju ti! Da ne bi možda ratovali za SHS koja je bila četnička tvorevina? Da ratujemo za ravnogorski pokret? Nismo ludi! Ratovali smo na strani Austro-ugarske i Njemačke jer smo se morali odbraniti od četničke horde! Ni jedan rat nas niste zaobišli! I još bi da ratujemo za vaš račun! Hajmo pucanj iz pištolja, lokacija čelo!
Mislim da pregovori uovom slucaju ne piju vode!
RUSI OPTUŽUJU SAD DA OBUČAVAJU PLAĆENIKE ZA RAT U UKRAJINI ,ŠTO DALJE OD AMERIKE.........INDIJANCIIIIIIIIIIIIIII,KLASIČNI INDIJANCI.......SAD KURTON OD ZEMLJE