Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TERORIST!!!!
...napadač.
uze mi rijec sa tastature... :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Iskreno me zaboli neka stvar za bilo kojeg Americkog vojnika . Dabogda svi poginuli . Zao mi je svake civilne zrtve u Afganistanu , Jemenu , Iraku , Palestini , Egiptu , Siriji ..... koji su ustvari "kolateralna steta" Americkih bespilotnih letjelica , ili Americko -Izraelske politike . Crknite fasisti !!
Izgleda da su kod njih počele Igre Gladi (nemilosrdno natjecanje u kojem svaki natjecatelj, ili posvećenik, pokušava ubiti ostale dok samo jedan ne preživi).
igranje novog gta uzima danak kod americke mladezi :D
Cuj 'otvorio vatru', pa mozda je htjeo cojk' da nalozi!
bice toga jos mnogo...
zidine u mozgu cine cuda...
nisu normalan narod...SAD ko ustanova za mentalno oboljele!
Nista novo u Americi, jednostavno ljudi imaju nagone za ubijanjem naslijedjen od predaka...
Otvorio vatru?! Kako to blesavo zvuči.
Boli nas Briga za Ameriku
Što se ovi Ameri vole ubijati to je nevjerovatno . Valjda se navukli na ubijanje po Iraku , Afganistanu itd.. pa ne mogu da se skinu :)
Još jedna baza osvojena
Sad kad stigne NCIS ,gibbs,toni,ziva .........
Za islamske teroriste Amerika je ko Diznilend. :D