Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čiča se uživio a onda primjetio neke japance u prvom redu tribine...
tako se to dešava kad pilot ima 74 godine,dobro je da nije bio stariji mogo je i u sred tribine potrefiti
Trke ? Kakve trke ? Vjeruješ da je aeromiting trkanje aviona ? LOL.
hahahaha --->\"Livord, koji je bio i filmski kaskader, bio je u savršenoj zdravstvenoj formi\", rekao je Hjuton, dodajući je skoro cijela njegova porodica posmatrala trke. Pa kakve veze imaju trke sa ovim... jel avion pao na tribine ili u blizini tribina sta je tacnije naslov ove vijesti ili izjava zvanicnika...
kud nije na glavu tim prokletim amerikancima da ih ub.ije bar 300 !
http://www.bportal.ba/
Kako ovako nepismena raja dođe do posla nije mi jasno u 3 pm?! Kakoooo???
Šta sve na ovom saxu nećeš vidjeti. \"Bi-Bi-Si\". Uskoro, novi članak, \"Kako radi Bi-Bi-Aj Centar Sarajevo\". Dajte ljudi, obrazujte se malo. -.-\'
neki video, da se to fino pogleda... 2011 godina je, ljude snimaju i u hali, a ne tamo gdje ih je hiljade... dajte link klip bilo šta? mrsko mi tražiti.
Cuj Bi-Bi-Si HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.
Bi-Bi-Si! ahaha! Popraviste mi jutro... RIP victims. :S
Ne podvaljujte i ne zavadjajte ljude. Cisto trovanje mladih mozgova i manipuliranje samo negativnim i vjerskim podvalama. Dosta vise, probudite se i samo pozitiva!!!
Ya A l l a h, potopi njihove brodove, srusi njihove avione unisti njihovo zlo...
Ovo su islamski teroristi, potvrdeno iz Washingtona !!!