Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CRKNITE AMERIKANCI FUCK THE USA
jel vide ovi kako se lako rusi amerika bez ijednog metka
Vidi kolika mu je glava !!!
amerika i engleska bice zemlja proleterstva.....
Zbog velikog pada burze, Mađarska FORINTA danas izgobila više od 10 posto prema Euru ! ! ! Šta će biti sa našim valutama ( Kuna, Dinar, KM ) KAD PRVI VALOVI KRIZE USKORO POČU DOLAZITI I DO NAS ! ! !
KASA SE NAGLO PRAZNI ! ! ! ! Američki automobilski giganti i stupovi ekonomije GENERAL MOTORS i FORD izgubili skoro sav CORPORATE CAPITAL na padu Berze na Wall Street-u i sada se kreću ka neizbježnom BANKROTU. FORD je vlasnik Švedskog Volva KOJI JE JUČE OTPUSTIO OKO 10.000 RADNIKA (sa koperantima) izazvavši PANIKU U ŠVEDSKOJ, POSEBNO U GETEBORGU.
Ogovor je daj ostavku i bice bolje Poslje toga pokaj se i primi Islam Za zadnjih 8 godina koliko si na vlasti 90 % svjeta mrzi ameriku a ti si dove do troga
Picka vam materina pocrkajte od gladi svi....
poslužit će se resorsima iz drugih zemalja, koje su otišli da oslobode:P
jos me niste uhvatili smetljariiii...................... heheheheheheeeee KRIZA KAPITALIZMA
KOJA JE TO SADA RATNA MOGUCNOST ILI OPCIJA ????