Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo sad ko dejton, još pet dana zauzimaj što više.
Krvnici parčaju tuđi teritorij, mater him hebem zlikovačku...
Kako ce ih Bog kaznit za sve ovo
ma nabijem na kurac i ameriku i rusiju, oni sve odlucuju, kad ce pocet rat, kad ce primirje, ko smije pravit nuklearke, ko ne , ko smije proizvodit oruzje, ko ne, kad vec "zele" mir u svijetu koji su kurac proizveli toliko oruzja, i da ustvari "zele" mir u svijetu odma bi prekidali ratove kad su vec tolike sile i o svemu odlucuju itd.......
..balkanski karakazan 90-ih je čisti i izvorni američki proizvod. na našu žalost i tragediju, domaćih izdajnika nam nije nedostajalo ni tada, kao ni bilo kada prije toga.
@velikicedo osim Rusije i malo Kine, nema nezavisnih zemalja u svijetu, to morate da shvatite. Nijedna zemlja ne smije voditi svoju politiku, čak ni ekonomsku kamoli odbrambenu.
Slabo nesto vesti o ISIL i njihovom napretku od kako se ruje ubacise u Siriju. A secate se kur.enja sa zastavom velike ID.
Eto ko u Siriji zaista vodi rat.