Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nesta golemo smrdi...
Šta ova bunca? Duboko žali za čim? U većini slučajeva lupeta gluposti kao i Bush Jr. Jesu li otkrili kako je slgala da je bježala od snajpera u Tuzli? Sve je ovo smišljena Američka propaganda.
Mnogose ovi Amerikanci boje istine.Kad se boje istine kako onda mi da im verujemo u buduce dasu samo oni upravu.I kome to prijeti opasnos ako istina izadje na vidjelo kad su tu istinu oni saMI KROJILI.Oni se boje samo za svoju kozu a kakoje nasoj to stoji u njihovim tajnim dokumentima sto oni nazivaju nacionalna tajna.
ma nemoj..... hehehhhh, duboko zale......hehehhhh