Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Nikolić je za rusku agenciju Interfaks napomenuo da se Srbija protivi uvođenju sankcija Rusiji, ali da će, kada postane članica EU, biti obavezna da slijedi zajedničku politiku Unije" Ovo je najvažnije, a ne žele više ni ruski gas preko Turske i Grčke. Srbija se definitivno okreće EU i SAD . Turska dobija gas, a Grčka će ga dobiti iz Azarbejdžana. O tome danas pregovara američki izaslanik za energetiku Hochstein sa grčkom stranom. Ovim će se presjeći ruski uticaj u regionu koji se pokušao nametnuti preko energetike. Adio "Južni tok", adio "Turski tok" i adio ruski utjecaj na Balkanu.
prešli oni preko okeana da grcima objasne kuda im je najbliže do plina ... nevjerovatno šta ti ameri sebi umišljaju ... a plus šro će pred grke staviti izbor : ili ovako kako ja kažem ili odmah bankrot