Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni su uvijek govorili, sine, kad god nešto nesmotreno spremaš da uradiš, prvo izbroji do deset. Većina ovih ubistava zbog ljubomore su u afektu. Da je izbrojao do deset skontao bi da nema smisla uraditi tako nešto, ako ništa zbog porodica, kako njene, tako i njegove. Ovo brojanje do deset vrijedi i prije pisanja komentara ovdje. Izbrojite prvo do deset pa skontajte isplati li se postaviti komentar.
ovakvi i ne znaju brojati do deset...
Akeksi, ja fino napisao izbroji do deset prije nego što postaviš komentar, a ti pravo prstom u gowno.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ovaj konto zena bila crnkinja,kad je vidio da je bjelkinja presudio i sebi!
Ima li išta da ovaj Klix napiše pozitivno..
A mogao je jos...
Seljak ostaje seljak
Šta je ovo u zadnje vrijeme? Ove ˝muškarčine˝ em ubijaju žene/djevojke , ´em sebe( nekad uspiješno ali rijeđe ne.)Debili debilini, to vas mamice volile previše/premalo pa se ne možete snaci u glupim situacijama u koje ste se sami doveli...fuj!
Ovaj ko siptar ...ograniceni ,trebo je on istovremeno i drugu skolu pohadjat, milim na onu zivotnu,jedan primjer da je Serifovu slusao cesce ,ili onu nije ona na svijetu jedina...! ili ovo od sredine VIDEA...! https://www.youtube.com/watch?v=JawsXB-5xNY
Interesantno je da su blokirani komentari na prinudnom slijetanju aviona sa ministrima. Pametnom dosta.
šta uradi crni Mersede
e vala koliko smo mi ovdje blagi sa kaznama, toliko amerikanci pretjeruju.. 11 do 14 godina sto je pretukao covjeka? može li kako neka sredina?
A što sebe...?!?!?
Da je srbin rekli bi da je to zbog toga sto je pocinio zlocin pa ga ganja griza savest. ke ke ke
Tuzno. Posljedica agresije na Srebrenicu je očito ostavila traume. Psihijatri i psiholozi su trebali liječiti jadno dijete. Trebao je imati odgovarajuću terapiju za ratne traume.
Mozes ti balkance otjerat s Balkana ali balkanca iz njega??Nikada...
Mozak ludi ne poznaje nacionalnost...poluditi moze svaka glava
Skonto sta ga ceka u cuzi slijedecih 11-a4 godina kao bivseg drota.