Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto da ne,svakom po zasluzi..............
Kad bi pustio malo brade bio bi pravi majmun haha
ZIVJELA USA , EU , BOSNA I HERCEGOVINA I SVI NJIHOVI I NASI SAVEZNICI
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To nije nista sta je taj SMRAD ZASLUZIO....bio je gluh kad su Zidovi ubijali dijecu po vrticima,skolama i parkovima....nikakve sankcije nisu uveli....a uveli su Rusiji sankcije zbog navodnog rusenja putnickog avipna nad Ukrajinom,samo zato sto Rusija nece da osudi pobunjenike....jutros citam vijesti,gdje su malezijski strucnjaci otkrili da je za rusenje njihovog putnickog aviona,ucestvovao ratni vojni avion "Su"...po njihovoj tvrdnji,avion je mogao biti srusen samo iz vazduha...a to ima samo ukrajinska vojska....sve je jasno kao dan....navesti avion da ide preko terotorije pobunjenila....zatim oboriti avion i odmah optiziti pobunjenike...a glavna meta je Rusija ...jer ona podrzava rijecima pobunjenike,ali ne javno...Ameri napadaju suverene drzave i okupiraju ih...Ameri javno podrzavaju i naoruzavaju pustinjsku bradatu stoku u Siriji,koja je preko pedeset posto sastavljena od placenika koja kolje i ubija muslane po Iraku i Siriji....stoka AMERICKA.....
MOGU SE ONI RUGATI DOK ZIVE U SIROMASTVU, NEMAJU SREDNJE KLASE SAMO MAFIJA ZIVI DOBRO U MOSKVI A ONO OSTALO JEDU GOVNA NEMAJU NISTA DRUGO
" Ne vidim, ne čujem, istinu nikom ne govorim" Kakvo "zlo", kakvi bakrači?
banana cestitala majmunu rodjendan a ti dari garant ti je babo mosnjo koga nisi upamtio pa samo mrzis i seres ( probaj u kafani kod 7 brace mozda ti je tamo tata)
Kolji Niggera ...
sad ce kao kazna za ovo poplave ili zemljotres,ili nesto trece,uglavnom nece ostati samo na ovome,sve ide ka tome da se zakuha za ono sto slijedi,a kako je krenulo blizu je?
SIMPA!
Obama je gospodin covjek... Rusi mogu samo da mu pocuclaju. Amerika je drzava broj jedan po svim mogucim mjerilima. A sada mrzitelji Amerike koji niste prnuli dalje od svoje mahale, pucajte minuse.
amerikanski majmunovich
HAHAH ko vam je*be mater obojici....
Haha, svaka cast! Bar se neko usudjuje...
u najmanju ruku izdrkotina od covjeka.. ko god je ovo napravio ili naredio da se napravi...
ovo je rasisticko,a velicanje hitlera i nacizma je prihvatljivo,jeli?????..............
a sta je to hitler bio?? zasto se meni obracas sa hitlerom? kada sam to ja velicao hitlera, i sta uopse hitler ima sa ovom objavom?? mpromasio si temu, sjedi jedan....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
које је ограничење брзине у москви, јбт,.... јели га има уопште :)))
POGLEDAJTE ZASTO JA KAZEM DA SU MOSNJE INVALID "NAROD" :)))))))) slike su dokaz :)))))))) http://s4.postimg.org/aft4zxbvh/mustafa_glupson.jpg http://s18.postimg.org/k0mun8fex/Mustafa_glupson_1.jpg hahahahaha Mustafa Glupson :)))
zivio Putin kralj,nek se vidi ko je gazda,a ovi cifuti dao Bog pa svi pocrkali.....
E ovo je rasisticki, ne znam jel rusi pokusavaju da budu gori ili bolji od amerikanca