Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruski hriscanski terorista !
ko ce drugi na zapadau izvesti slicne stvari ili je rus ili srbin krivoslavni barbari treba podici zid zapada na drini pa ut hrvatsku granicu, madjarskom, preko poljske do baltickih zemalja, ograditi zidom zapadnu europu od ovi krivoslavaca sve upoganise zivo teski neradnici i pljackasi
Rusi su mafijoze najveće u Evropi (srpski učitelji) . On vjerovatno igra na kartu da ga uhapse i da leži u holandskom zatvoru narednih 10 godina, jer mu je tamo bolje nego u rusiji. Nego ga treba dobro pretući da mu bubrezi otpadnu pa neće više tako nešto ni on ni drugi uraditi.
Dagestanski Rus javlja CPHA a prenosi poskok.info
SRBI BAZDE
hriscanski teroristi
poremećna budala,ko Breivik...ništa više! nema smisla govoriti o terorizmu kad svi znamo ko se terorizmom bavi od rođenja,zar ne,dragi moji dobri bosnjani??
Ma nije on Terorista, dok nije Musliman.