Komentari (281)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OTPOR BOSNE CUO SE DO NEBA
Pomozi im Boze
@gooUser1645729826 nisi ti nista uradio, ti si pobjego i sad iz dijaspore nesto pises, toliko se evo bojimo ne znam, tresem se haha
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kad Amerikanci ulaze nepozvani na tuđe teritorije to je oslobodilačka misija i spas za taj narod, a kada to rade Rusi onda je to agresija! Ostanimo realni do kraja. Mir nek je svuda u svijetu!
Ko to kaže? Agresija je agresija, nema tu razlike , bio to Amer ili Rus!
Dobro je, isto kao pred Banja likom, sad ce Alija reci, stani , reko NATO ne samijemo dalje.
Ma pametni Ukrajinci. Neće da ratuju i ginu ni za koga. Šta ih briga, i sve da ih Rusi pokore, postaviće neku marionetsku rusku vladu i opet narodu isto, a ostala glava na ramenima. Šta ja imam od toga što sam se u ratu borio četiri godine, kamo sreće da nas je Njemačka pokorila, imao bih bar dostojan život.
Ovo je bilo i za očekivati jer NATO nije adekvatno stao iza Ukrajine. A Rusija je zemlja koja ima tradiciju ratovanja i Ukrajina im je došla kao žrtveni jarac. Navukli ih na igru dvije samoproglašene enklave, napali simultano sa tri strane/pravca, tj. razvukli im pamet i to je to. Uz to dobra avijacija je na strani Rusa a nema brda sve je ravnica.
koju si ti istoriju ucio pa velis da rusija ima tradiciju ratovanja. e cujjj. sta to rusi osvojise ratujuci? ono pred kraj 2. svj rata su nesto odradili samo zbog britanske i americke pomoci.
Ma kakvih 10 kilometara. Pa čitajte ljudi, Rusi izvršili desant helikopterima , prebacilo ih se max 500 , i zauzeli aerodrom kod Kieva. A nije to ni priblizno dovoljno da se zauzme cijeli Kiev. Aerodrom je strateski vazan. Al ako Rusi se ne uspiju probit do Aerodroma , onda mogu otpisat ovih 500 kamikaza.
a imate i google maps pa nadjete gdje je aerodrom antonov
Ma ja mislim da je do termoelektrane u Tuzli.Nas ce samo zbog sravnit
Bože pomozi 🙏🙏
Bože pomozi 🙏🙏
Ovo je dokaz kako se loše političke procjene mogu katastrofalno odraziti na život ljudi. Ukrajina je pristala da Amerima bude sredstvo pritiska na Rusiju i sad će je Rusija razmontirati a Ameri i EU će izraziti zabrinutost i osudu. Ne opravdavam postupak Rusa već kritikujem lošu prosudbu Ukrajinskog rukovodstva.
Neka se spremi Bosna.
Haj' da nas svi zaobiđu barem ovaj put?
Čekamo te, .................... odavno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka se spremi Bosna.
Čekamo te, .............. odavno.
Da smo mi imali avione i tenkove ko Ukrajinci,niko nam ne bi ni prismrdio.
ko zna kakva sredstva imaju za ometanje komunikacije, meni izgleda da su im komplet razbili vezu izmedju jedinica, i stabova
Nece se desit genocid i ako udju.Ne smiju ponovit 1995.god. To ce biti vojna okupacija bolnica,vojnih objekata,strateskih znacajki.Vojna zona i kontrole.Ovo je psihicko slamanje drzave.
Kad pomislis zar nije Bosanska armija junacka, bez pracke nakraju uspjeli spasiti opstanak drzave.. napadnuti sa 100 % strani.. mi mozda nismo svjesni kakav je to herojski cin.. mogu od nas uzeti jacinu.. Rusija naravno je druga sila ali ipak i Ukrajina ima 20 puta vise stanovnika na njenoj strani nego sto smo mi i oruzija koliko zeli.. rusi ne smiju bacati nuklearne jer bi poceo nuclearni rat to bi bilo samo ubistvo.. Moral i srce treba biti kod oni koji brane svoje..