Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bice to dobri borci u redovima DNR milicije poslije oporavka i prevaspitavanja.
Manja skupina mudžahida veliki je problem srbima Ali rusi,grci a posebno dobrovoljci iz srbije,došli su da pomognu srpsku nejač
probudi se iz post traumnog sindroma, nisi vise u el mudzahid jedinici, rat je prosao, nisi vise u ratu. Znam da to sto si gledao tvoje vojnike iz el mudzahida koji su bili pod arbih, rezali glave jadnim srpskim i hrvatskim civilima na selima, uglavnom ljudima preko 70-80 godina koji niti su htjeli da bjeze niti su bili u mogucnosti. Pa sad imas nocne more cemu si sve svjedocio i koje ste zlocine pravili nad jadnim civilima.
bojim se da ih nece negdje na ledinu odvesti,a za ostalo se zna jel...
Hrabri su momci iz Azov...
Hrabri ili glupi? ;-)
Civili na jednu stranu, muški na drugu. Poznato mi to nešto.
Isti k... bolje sam sebi presudit nego past u ruke ovim pijandurama u ruke