Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rusi da prijete? ma daj...... :D:D
Kako je samo mocna ova Rusija-zemlje koji ma prijeti su sve sila do sile: Moldavija, Kirgistan i Tadzikistan i neke africke zemlje! ccc
PUTINE JEDI GOWNA
Rusi su postigli svoj cilj bez ispaljenog metka. Time je uspjeh ruske diplomatije veći. Razlozi brzog i efikasnog djelovanja leži u činjenici da ameri nemaju više efikasnu strategiju, kojom postižu ciljeve kao u Jugi, Iraku, Libiji i scenario je već odavno poznat.
Halo, analitičari,
Pas koji laje ne ujeda.
Aj vona bajt ju, breskvice moja.
D E B I L U
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
S_A_N_A 29.03.2014. u 11:11 Odgovori 34Nije mi samo jedno jasno... Kosovo na silu oduzeto Srbiji,NATO izvrsio bombardovanje... Krim se odcijepio glasanjem,demokratskim putem.... Kosovo priznaju a Krim ne priznaju ? Et tebi nije jasno Kosovo priznali krim nelegalan,pa de majketi budi realan pa nije Ukraina pocela da pravi genocid nad krimskim rusima ka Srbija nad albancima protjerujuci ubijajuci silujuci oduzimajuci autonomiju silom..Krivite nekog drugog vi srbi da su razbili SFRJ aSrbija prva izasla iz ustava SFRJ praveci novi ustav Srbije ito mnogo ranije nego Slovenija i Hrvaska a za Bosnu da nepricamo..Aev ti jedan link pa vidi dali je trebalo da Kosovo ostane u Sastavu Srbije a ovakvih linkova je na stotinu.. http://saznajemo.net/novosti/sokantno-svjedocenje-srpskog-sakala-kako-smo-klali-albance-po-kosovu-video/
- "Šakali su psi rata. To je grupa koja radi za svoj račun. Njima ne smeta ni vera, ni nacija."- samo ova recenica ti govori ko su i sta su ti "sakali" znaci to onda podrzavas ocepljenje RS od BiH??? po tvom iznosenju onda podrzavas odcepljenje!!! 1.na Kosovu vecina Siptara u RS vecina Srba! 2.na Kosovu su Siptari dosli u RS su Srbi bili tu! 3.Kosovo je okupirano ratom,RS je nastala iz rata! i nehvataj se tih tema kada jer imas to u svojoj avliji!!!
Baki promasio si temu!!! ovde debata da li je legalno okupacija dela teritorije a ne ko je od koga sta zauzeo i da li je nekog cekala puska!!!
cijela srbija kleci na koljenima i ceka da doce putin i da im stavi karu u usta
Ne kleci Srbija ispred nikoga dokazano kroz istoriju ako neko kleci onda je to tvoja nacija jer sa svim okupatorima se slizala i odradjivala prljave poslove za iste!!!znaci ako neko ceka karu onda se zna ko je!!!!
Koriste provjereni americki recept: Pokazi zube slabijim od sebe da te moraju slusati. Nista novo i iznenadjujuce. U principu SAD, NATO, Rusija - isto sranje, drugo pakovanje.
Nije mi samo jedno jasno... Kosovo na silu oduzeto Srbiji,NATO izvrsio bombardovanje... Krim se odcijepio glasanjem,demokratskim putem.... Kosovo priznaju a Krim ne priznaju ?
Ludzak Amerika i zapad ne priznaju demokratski izvrsen referendum a priznaju na silu oteto Kosovo... Kapiras ?
sezam Nikako ti pitanje nije logicno. Uzimanjem "na silu" institucija ti nikoga nemozes prisiliti da glasa onako kako ti hoces. U tom slucaju ti si samo uzeo institucije i nista vise. Niko u Krimu na silu nista nije uzeo. Svi stanovnici Krima su glasali i 97% ih je bilo za odcjepljenje i (ponovno) pripajanje Rusiji U Bosni je 92-ge raspisan referendum gdje je glasalo oko 65% stanovnistva. Srbi su bojkotovali. Glasali su Bosnjaci i Hrvati. Bilo ih je 97% za odcjepljenje od SFRJ. Cisto ko suza...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
jos nam i putin treba zakuhavat, lijepo , HAJDE PUTINE NA ŠAKE
takvo ponasanje je unaprijed uracunato i to je jedan od razloga sto ce rusiju skupo kostati zelja za povratkom na " staze velike rusije".
I Hitlera je ovako opila prividna moć. Svi znamo kako je on završio i kako zemlja koju je vodio. Putin kreće istim stazama. Još je Rusija, iako prividno jaka, truhla iznutra i mnogo slabija od Njemačke u ono vrijeme. Za pola godina, godinu, kada ionako krhka ekonomija počne da im kolabira, ima da se sve sruši ko staklena kula. Sposobnost, tj. nesposobnost, Rusije se ogleda već u jednoj banalnoj činjenici. Nisu u stanju da Krimu osiguraju nesmetanu opskrbu strujom i vodom. Rusija je uvijek bila i uvijek će biti samo papirnati tigar. Imaju potencijal ali nemaju sposobnosti i discipline da nešto realiziraju. Ponašali su se uvijek kao slon u prodavnici porculana.
jedan od velikih problema rusije i slicnih zemalja je njegovanje kulta " jakog" snaznog covjeka sto je vec davno prevazidjeno. sve je podredjeno tome, od sporta do govora. slican nacin je kod vecine " juznijih" zemalja u cijelom svijetu. izgubili su borbu sa zapadom kao sssr upravo zbog insistiranja na snazi ,a manje na pameti i ekonomiji.
samo karaj ,,,,,,putneeeeee putineeeee :))))
Naguzi mu se, jedva te čeka ;) Ionako ste im kroz cijelu historiju kurave bili koji iskoriste i bace.
:))))))).....buuuuuu cetnik
Boze unisti sve politicare. Amin....
I ovaj Obama na sve pada.Razmisli malo tupane.Ne zove on tebe na razgovor bezveze.
Dosadio si i ti i Krim,SAD,CHINA,i Ukraina..i ostali..