Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@denzel 1. hvala, nisam znao da je dusman perzijskog porijekla, mislio sam da je arapskog (sunitskog :D) 2. kazes \"otvoreni din dusmanin NAM cestita \" ?! ma ne svojataj mi te jadne sunitice, svaki put kad ih ti licemjerno prigrlis, petorica postignu sehadet, munafiku jedan siitski !
@ampak otvoreni din dusmanin nam cestita \"budjenje\"...koje li ironoje:) btw. da li si znao da je rijec dusman (neprijatelj) perzijskog porijekla? znam da se trudis pohvatati sve izraze i onda se sicati s njima, pa rekoh da sta i naucis:)
pjesmom \"SLATKO LI JE, KAD TE SIIT BIJE, BOLAN SLATKO JE\" cestitam svim sunitima budjenje i zelim im da sto prije sagledaju ko im je najveci din dusmanin !
Intervju sa sirijskim predsjednikom Assadom, koji cionisti i njihove sluge presucuju, dat turskom listu Cumhuriyet http://www.advance.hr/vijesti/bashar-al-assad-za-turski-list-cumhuriyet-kompletan-transkript-razgovora/
hajde neka mi neko nadje ovako lijepe i prisne momente, bilo kojeg iranskog politicara, sa assadom, kao sto su ovi sa erdoganom (molim pregledati sve slike i izljeve bratske ljubavi na njima): http://bosnian.irib.ir/galerije/foto-galerije/item/123007-ju%C4%8Dera%C5%A1nji-prijatelji,-dana%C5%A1nji-du%C5%A1mani i molio bih da mi neko da suvisao odgovor: da li je moguce da erdogan, prije ovih desavanja u siriji, nije bio upucen ko je i kakav je assad junior i ko i kakav mu je babo bio?! da li danasnji stav o assadu proizilazi iz stavova \"velike bratije\", ili je to zaista erdogan, poslije niza godina, konacno otvorio oci?
A sta bi sa onim razgovorima od prije neki dan cijim su rezultatima Rusi navodno bili odusevljeni? Odgovor: nista, naravno. Zato i jesu bili odusevljeni rezultatima, jer rezultata nema. Specijalan pozdrav za Bosnjake koji Ruse i dalje nakon bosanskog rata i 100 hiljada mrtvih smatraju \"prijateljima islamskog svijeta\", priceless.
rusija je najveci prijatelj islamskog svijeta i sliskog istoka