Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
III sv. rat će početi u siriji.
Ima smisla. Samo što Sirijsci vole nešto Srbiju. Njima zvuči isto. SIRIA - SERBIA
nebih da ti smetam,al samo da ti javim,3.svjetski odavno je počeo,samo što nas još nije zahvatio
PRIKAŽI ODGOVORE (36)
Jebote... pa ja tek sad vidim da se na klixu okupila sva moguća intelektualna elita koja sve i svašta zna do u tančine. Sve o Amerima, Rusima, Siriji, svemiru, Bogu, Allahu, Jehovi... pa kako nam društvo propada pored toliko sveznajućih pametnica??!!
Naprijed Rusijo!
Pa vi i dalje vise cjenite Ameriku, jebala vas Amerika, zlo najvece
Sto rek'o Mamic: i ovu Rusiju nabijem na k*c!
ja bih ovim putem da zahvalim rusima na vojnim akcijama jer ovim putem ce sprjeciti sirenje i djelovanje ISIL-a kojeg Amerikanci i ostali fasisti koriste kao razlig za masovno ubijanje muslimana i sirenje mrznje u citavom svijetu.. Hvala Rusi..
Rusi ce pomoci Asadu da ostane na vlasti i nastavak dominacije sita nad sunitima.ISIL je samo izgovor trenutno za razne zemlje da rade sta hoce tamo.
Borba Rusije i USA za prevlast.. Uvijek nađu neko žarište. Prvo je to bila Bosna, pa Kosovo, pa Afganistan i na posletku Sirija.. Jedni stanu u zaštitu jednih, drugi u zaštitu drugih i udri preko jadnog naroda... Tako je i kod nas bilo.. Sve što se desilo je bilo pole dozvole svjetskih sila i Oluja, Srebrenica, Dejton, Kosovo, bombardovanje Srbije...
lijepo,još samo treba da amerikanci počnu bombardovati assada i tek onda će biti veselo
Barbari uništavaju najstariju civilizaciju na svijetu. Kada su Damask i Bagdad imali univerzitete u ruskoj stepi je stoka živjela bez poda i bez vode u kolibama od pruća, a britanski i španski gusari su u barkama hodali po bjelosvjetskim morima i pljačkali svijet
rusi ubijaju civile
Rusi hoce svoj dio kolaca.Turci su isto navodno protiv ISIL-a a napadaju Kurde.Tako su i Rusi protiv,a zapravo samo napadaju pobunjenike.Ko je u pravu,nije na nama,jer 99% ljudi iz BiH nije nikad ni bilo tamo niti je upoznato s Sirijom.
Zanimljivo da izvještavaju kako bombarduju pozicije ISIL-a kad ustvari bombarduju druge pobunjeničke grupe koje se bore protiv Assada. Inače, zanimljivi su mi likovi koji pljuju po Americi a navijaju za Rusiju. Ako već mrzite agresore budite konsistentni, Rusija nije ništa bolja od Amerike čak mislim da su puno gori samo što to još nisu imali priliku da pokažu na globalnom nivou. Ne želim zamisliti svijet u kojem Rusija ima vodeću ulogu, to bi izgledalo nešto kao soviet union 2.0
Nema ništa nejasno osim što Rusi lažu da bombarduju ISIL. Ako već idu u rat nek barem imaju muda da priznaju kako im ISIL trenutno nije prioritet.
A ti inače vjeruješ svemu što "zvaničnici" objavljuju, ili samo kad su to ruski zvaničnici u pitanju?
Kad cetalj navija za Ruse, to nije nista cudno. Ali kad glupi bosnjo podrzava Ruse i kudi Amerikance, e to je vec ludilo koje je nemoguce racionalno objasniti. Ne daj vam Boze da vam se desi sto vam Rusi zele.
Kad rat u Siriji zavrsi, jedino sto ce ostati su prasina i kamen.
"sastanak trupa radi definisanja strategije" ... prevodilac je kralj
Ovdje skoro svaka zemlja testira svoje oruzje. poslije svega kad se ovo jednom rijesi ovo podrucje ce biti totalno ozraceno