Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zemlja naoruzana kalasnjikovim nece izgubiti rat, jer da bi bila porazena, neprijateljska cizma mora doci pred ovu sjajnu masinu. jedino sto jos treba su municija, rov i transea. to komsije dobro znaju.
ima jedna poslovica koja kaze: vozi sto arap vozi i pucaj iz čega arap puca ( tojota i kalasnjikov )
Sta ti je Ruska pamet u PM jedan jedini oficir s preziemnom Kalasnjikov napravi pusku pre 60 i kusur godina i JOS dan dans ta puska je No 1 A napravljenih/prodanih Kalasnjikova je preko 100 milona .Bacaj je u blato,pesak,vdu,snijeg......dzaba radi kao sat i ne rdja i sto je najvaznije niakda ne izda borca koji je poseduje. Slicna stvar je s skoro svim oruzjima orudjima avionima helkopterima raketama brodovima podmornicama sto Bacuska napravi PLUS mnogo jeftinije nego takmaci.
Koliko je samo miliona ljudi ova\"igračka\"odnijela pod zemlju ??
Najbolja puška ikad napravljena.
AK - 47 for everyone :D
od breginog kalasnjikova traziti procenat?
oprostite pravilnije je kalja svinjtov,hahahaha
ja sam pravi kalasnjikov neobrezani kala svinjtov,hahaha
a imal bih pravo da zastiti autorska prava i licenzu za burek,cevape,pite,bahklavu,halvu,rahatlokum,bozu-mada je ruska al porijeklom kineska,pura,kajmak,ma ozbiljno vas pitam.