Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imate podršku od Bošnjaka
Nemaju od svih Bosnjaka
@mali_ Hoćeš li Rusima dati podršku i kada podrže secesijske namjere RS.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Vidi sto je Klix stavio "teroristickih ciljeva" pod navodnike. Moracu da upotrebim ekavicu u ovom slucaju i da kazem "kakvi bednici" :-)
FSA nije teroristicka vojska, a Rusi je bombarduju
Ništa ruje nisu bolji od amera!Interes je jedino vječan.
@ 5 Korpus baby opetsi dobio jedinicu. Prvo vidi podnaslov ; SLOVENO-SERBSKO KOLJENO; u koje spadaju; slavonci, dalmatinci, crnogorci, bošnjani, i bugari. Ispade da su i slavonci i dalmatinci narod, crnogorci isto E sad, ono najvažnije ""kakve veze tvoje bošnjaštovo danas ima veze sa onim prije turaka? To ti odgovori, jer tu je korjen vaše šizofrenije.
To što je Tolstoj napisao nema nikakve veze sa vašim islamom. Zar ne vidiš da su tvoji danas udarili na te o kojima je Tolstoj pisao.
glupane Islam je JEDAN a ti o kojima ti pises nemaju nikakve veze sa Islamom
Htjeli su da skinu Asada koji nije amerima odgovarao i stitio svoju drzavu... sve naftne kompanije su u vlasnistvu Sirije... pametnome dosta... htjeli ameri da otmu i njihove resurse... pa oni su gori i od samog isila... podmukli ljigavci koji su na propagandi o demokratiji jebali nam svima mater po svijetu, ukljucujuci i bivsu nam drzavu...
Amerianci su to i uradili. 70-80% naftnih izvora u Siriji drzi ISIL koji tu naftu redovno prodaje. Asad bez obzira na rusku intervenciju stoji lose jer predstavlja sijtsku zajednicu koja broji manje od 15% stanovnistva Sirije i nikad vise nece dobiti legitimnost, koja je ionako bila upitna jer ju je stekao njegov otac instalirajuci jak vojni rezim.
Evo jedna za svu vehabijsku bracu , i sve nacionaliste u Bosni , ajde pozurite karti za Siriju i Ukrajinu jos malo pa nestalo , pozurite idite da mi u Bosni lijepo zivimo https://www.youtube.com/watch?v=6T4MClfHOiY
Sigurnost Izraela je dovedena u pitanje. Incidenti s Palestincima su odvlacenje paznje od sijitske ofenzive u Siriji. Iranci, Asadove snage i Hezbollah vode zestoku ofenzivu protiv svih pobunjenickih frakcija u Siriji. Slomom pobunjenika i ISIS-a, Iran je na granici Izraela. Mozda zvuci apsurdno, ali trenutno jedina sunitska tampon zona od Irana do Izraela je ISIS. Saudijci svim silama podrzaju ISIS i druge sunitske pobunjenicke grupe. Kako Saudijci imaju otvoren front u Jemenu sa Iranom, te sada i u Siriji, globalni sukob pocinje medjumuslimanskim sunitsko-sijitskim sukobom.
Naguzi Putin obonga
Navijam za Ruse.
Zasto su Srbi umisljeni....Pa jarane Rusija ima toliko svog posla a da misli o Entitetu RS u. i srbiji....Sigurno vas vole sto ste pravoslavci ? heh....Rusi samo sebe vole i niko im vise nije potreban....Vidjeli smo tu njohovu ljubav prema Ukrajini....Gruziji.....Jer znaju da se te drzave lahko prodajuu...Srbija ce stati na stranu Amerike a vec i jest samim tim sto im je cilj EU, vucic izjavio da bi se udruzio sa djavolom akp ce donijeti dobro njegovom narodu...Nece vas vise amerika bombardovat nego rusija
Udri Vladimire i po pederaciji, Ladu ti isprozivase!!! :)))))
hrana za mase = propaganda
ocit primjer ako puno visis na klixu da postanes nacionalista inace je beba bio umjeren prije bar po komentarima a sd sve vise i vise simpatiria KALIFAT
Rusi_____vole vas Bošnjaci Bosne i Hercegovine ! Samo trijebite zločince !
hisil na haparatima bez struje !
UBIJ ZAKOLJI DA kuroslavlje NE POSTOJI
Koga ste sad pogodili:Pakistan, Avganistan???? :)))))