Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ASIME GEBELS
dobre sise
o cemu ti miladine.jado? nije samo da ste otimali stanove,rusili katolicke crkve i musl.dzamije nego su vam pravoslavne vodje otimali zemlju od drugih i gradili na njihovim zemljistima bogomolje. pogledaj samo te nazive ulica u svom jadnom entitetu. al to ti nije tema sad ovde. sad se prica o kraljici gasa koju bih izgleda ovde svi protrljali (kao aladinovu lampu) da bolje upali. ima sike za cenera
Ma meni je ova pletenica dobra ko dobar dan...bas lijepa zena :)
jes li svrsio miladine,obrisi se oko usta i idi lezi,a julije mi nediraj
Sa Julijom i sam bih se dogovorio.Nakon dvanaest sati provedenih sa njom napravio bih ugovor ne na deset nego trideset godina,a zapecatio bi ga sa instant Bebom! Poljubim joj te \"kikice\"
Upozorenje, cim vidite nick \"Miladin\", ignorisite! Imbecil, smatra da ima sta reci, a nas to zaista ne interesuje. Hvala na paznji!
Samo hocel biti tog gasa u narednih 10 godina hahhah
Vidi im osmjeha :) Noc je bila duuuga :) A njih dvoje sami u tami.... Pregovarali naravno....
prnem vam ja da vam dam još malo gasa :)
Sta mislite ko bolje pusta gas ? :) Zene ili muskarci?!
Lepa Julija je legla pod cara Putina i problem resen na svekoliko zadovoljstvo pravoslavnoga sveta svete Rusije i malorusije tzv.U-krajine\". I nisu samo pravoslavni srecni vec i ostatak Evrope pa i oni maleHni POturceni mosnjaci alias bosnjaci sarajminderasi u SarajKandaharu koji ce ako uredno plate moci da se klate po stanovima otetih od Srba ex Sarajeva sada SarajKandahara pa i ona ulica Alije Sevdalije robiajasa Foce zbog (h)islamske deklaracije po kojoj ex BiH mora biti (h)islamska ili je nece biti.I eto nema je a samo frtalj je (h)islamska neOvisna od pameti cistoce zdravlja i normalnosti gde caruju vehabije selefije bolesnjaci i ostali njaci-naci.