Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel li ovo terorizam?!
Rusu pregorile svijećice u momentu. 😞🤔
Nakotilo se ove ruske gamadi po Europi,jos malo pa ce reci da su ugrozeni i u Njemackoj ,da nemogu pricat svoj jezik,nesto slicno ko i "komsije"
Boli me i za jedne i za druge, i Ukri su dolazili ovdje da se bore sa Ceteljima u agresiji na BiH
I ovi iz manjeg entiteta idu u Ukrajinu da ubijaju Ukrajince. a tako su ti iz Ukrajine dolazili Rusi kojih tamo ima oko 17%.
Cuj koji su motivi???
Kako ovi rusofili opravdavaju ubistvo ukrajinaca od strane rusa u Njemačkoj.Da je obrnuto bilo onda bi komentari bili eto to su ti ukrajinci, zlo... Rusofili bi opravdavali ruse čak i kad bi im oni silovali majku, sestre,ženu...Optužili bi svoje da bi opravdali baćuške
sve je to ista gamad ,i jedni i drugi su se borili za srpsku stranu
Rusi su poznati kao teroristi u svijetu
Stize ih ruska ruka i u njemackoj
Stoka i jedni i drugi, rasistički nastrojeni - Ukrajinci možda čak i više, odvratni, kavgaši i ispičuture. Nikakve razlike u ponašanju nema između ova dva plemena.
Jap. Drago mi je da i drugi vide. Pogledaj im godine! Sta ce u mjemackoj mars branit zemlju.