Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto vam ponosnog Irana . Vi ljudi nikad da shvatite da je Amerikanac sila broj 1 i da se niko od njega nije odbranio . Ako neće vojno onda će da te uništi ekonomski sankcijama , dovest će ti državu do bankrota , izolovat ćete od ostatka svijeta pa ćeš poslije sam moliti i tražiti pregovore . Isto se dugo debeljuco iz Sjeverne Koreje koprcao pa sad polako popušta , tako će i Iran isto .
Nemojte mi samo sad klix stručnjaci navoditi Siriju koja se kao odbranila od Amerike , Sirija je uništena i sravnjena do temelja i od toga se neće oporaviti narednih 200 godina , eto im sad Rusa pa nek budu ruske marionete , u čitavom svijetu samo je dovoljno vidjeti razliku izmedju zemalja koje su bile pod Rusijom i Amerikom , razlika je NEBO I SVEMIR , samo krenimo od Južne i Sjeverne Koreje .
"If we remain hopeful in the war with America, we will win." Ako ne izgubimo nadu... Nema nista od pregovora. Ne moze Iran ulaziti u nove pregovore svaki put kada SAD izabere novog predsjednika.. Americka oholost..
USA je zlo. Bez obzira bio ili nebio kriv oni ce napasti slabije.
@Dino Z, jel ti zao i Dr.Dabića što su napali?
Neki imaju ,,zacrtane ciljeve,, i tu nema nikakvih dogovora, več uzmi ili ostavi.
Može li mi neko objasnit ovaj zadnji pasus.
@hahabrt "If we remain hopeful in the war with America, we will win." Znaci: "Ako ne izgubimo nadu..."