Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije socijalista nego socijaldemokrata. nesto jos nevidjeno u nasoj drzavi, slicno kao u americi.
Biće aBd predsjednik
Amerika i Engleska bit će zemlja proleterska! :))))
Kina je ocit primjer kako socijalizam sa slobodnim trzistem moze funkcionisati
Pa normalno, i u Engleskoj je na celo Laburista dosao Jeremy Corbyn, socijalista i antirojalista.
Bio je još jedan ovakav prošlu i pretprošlu predsjedničku utrku ali debilni amerikanci nisu želili bolje plate, bolji standard već su htjeli ratovati s svakim onim za kojeg bi im Obama rekao da ne valja. Nadam se da će Sanders ako ništa proči zapaženo ili barem natjerati nekolicinu amerikanaca da promisli malo glavom.
židov
e moj dobri covjece ima da zavrsis ko kenedi
pa bilo ej dosta lažnih muslimana, lažnih crnaca i demokrata... vrijeme je za marksiste.
Treba da oduzeme hilary 5-6% glasova koje bib bile dovljne Republikancima za narednih 8 godina u Bijeloj kući. KAd se uzme sam za sebe neobiljan je, al iz ovog ugla izuzetno opasan.
on je demokrata, i takmici se sa hilary za demokratsku nominaciju, tako da se nece desiti to sto govoris. mislim da ce biti gusto izmedju njih dvoje, sanders ima vecu podrsku nego obama 2007 kad je krenuo u kampanju protiv hilary.
Više ne zna čiji je u čijoj. Ni Trump nije htio da se izjasni kao Republikanac sve dok mu žestoko nisu zavrnuli ruku i jaja. ISTOVREMENO !